Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan anyuka aki eddig az...

Van olyan anyuka aki eddig az oltás ellen volt, de most mégis oltat? H1n1

Figyelt kérdés

van egy 11hós lányom, még szopik, és 5 éves ovis lányom.eddig ellene voltam, de már oltatnék, félek mi van ha megbetegszenek?közben meg attól is félek h milyen mellékhatásai lesznek.pl anyósomék mindannyan beadatták, és 40fokos lázzal feküdtek rá pár napra, meg nátha, gyomorfájás.

és hát ugye ha beadatom 2 hét mire védettek leszünk, és addig?

szóval nagyon tanácstalan vagyok.

2009. dec. 9. 17:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Határozottan ellene voltam, most meg határozottan mellette. Oltattam 3 hete, férjem 2 hete, 3 évesem 1 hete. Semmi bajunk.
2009. dec. 9. 17:44
 2/11 anonim ***** válasza:
eddig én is ellene voltam,de mikor meghallottam hogy korházba vannak már pici babák is,igy beoltattam magam.fiam 3 hós,és legalább általam kapjon vmi ellenanyagot
2009. dec. 9. 17:52
 3/11 anonim ***** válasza:
Eddig én is ellene voltam de most úgy döntöttem mégis beadatom magamnak,mert szoptatok a kisbabám 7 hetes és az alig 3 éves nagyfiamnak is. Én is félek. Pedig tudom hogy nem kellene... Tegnap este belázasodott a nagyfiam és nagyon megijedtem akkor határoztam el. Nem akarok rettegni és a környezetünkben is szinte mindenki be van oltva így ők nem lesznek betegek de továbbadhatják a vírust úgy hogy nem is tudunk róla. Így még veszélyesebb szerintem. Én féltem a gyerekeimet.
2009. dec. 9. 17:55
 4/11 anonim ***** válasza:
Még most is ellene!
2009. dec. 9. 17:59
 5/11 anonim ***** válasza:
én is ellene voltam, de most hétfőn beadattuk magunknak: én meg a férjem. a kisbabánk hat hónapos.
2009. dec. 9. 18:18
 6/11 anonim ***** válasza:

Először ellene, aztán nagyon-nagyon bizonytalan, aztán oltattunk.

Én (7 hetes a pici babám, akit szoptatok), férjem, 3 éves nagylányom, mindkét mama, papa, tesóm, sógorom, két fia, férjem tesója, két fia.....múlt héten telt le a 2 hét (tesóméknál már kb 1 hónap), egyedül anyukámnak lett az oltás estéjén 37,2 fokos hőemelkedése, többieknek abszolút semmi.

Mondjuk most meg azzal van tele a sajtó, hogy oltás ellenére is elkapták és milyen betegek lettek.....basszus, nagyon féltem a családom!!!!

2009. dec. 9. 18:24
 7/11 anonim ***** válasza:
3,5 hónapos a babám és eddig ellene voltam az oltásnak, de egyre több helyről hallottam hogy átmegy az ellenanyag a tejjel, úgy hogy pénteken oltatok. Már kicsit bánom hogy nem előbb, de igazából még most is elég bizonytalan vagyok.
2009. dec. 9. 18:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is ellene voltam,de most már beoltattuk magunkat a férjemmel. A 16hós lánykámat nem szeretném még.
2009. dec. 9. 19:02
 9/11 anonim ***** válasza:
Mi is oltattunk ,a 3 hónapos fiunk ,miatt! Erre ma azt mondta a doki ,lehet,hogy mégis elkaptam ...
2009. dec. 9. 20:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia!Én kedden oltattam meg a férjem is eddig ellene voltam.Nagyon sokat gondolkodtam napokig nem tudtam aludni,hogy mit tegyek,mi a jó.Most megkönnyebbültem,hogy be vagyunk oltva.Nálunk anyósék nem oltatnak.Nyugodt vagyok tudom,hogy megtettem ami tőlem telik.Semmi bajunk nem volt.Apukám 1 hónapja oltatott neki sem volt semmi baja.A karunk fájt egy kicsit semmi komoly.
2009. dec. 10. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!