Nem lehtne már abbahgyni ezt a népírtásos összeesküvéses elméletes ijesztgetést? H1N1-ELLENI OLTÁS! ha van olyan anyuka aki beoltatja a babáját, mert úgy látja jónak, tegye (én is közéjük tartozom,17hónapos a kisfiam), aki nem akarja ne oltassa.
de ezt a 10év múlva mindenki lebénúl , a nők meddők ,a férfiak impotensek lesznek,hagyjuk már!
ez nem lenne üzlet.gondolkodjatok már!ennél egyszerűbben ,olcsóbban lehetne megritkítani a lakosságot,ez ha mind igaz az államnak nagyon sok pénzébe fog kerülni, a kezelések...stb...
szóval fejezzük be ezt a témát.
köszi
szerintem meg mindenkinek meg lehet a saját véleménye, és ki is nyilváníthatja
ez a demokrácia
de most komolyan kedves második válaszoló!jól esik a másikat "ijesztgetni"?
engem ugyan nem rémítenek meg ezek a kitalációk , de ismerek olyat aki már emiatt nem tud aludni, mert nemtudja mikor tenne jót,vagy rosszat.
Sajnos sok ilyen bu.kó van,mit a 2.
Sajnos meg kell próbálni szelektálni az ilyen primitív emberek gondolatait.
Normális keretek közt mindenkinek lehet véleménye,de valóban sokan átestek a ló túloldalára.
Szerintem a sok "okos" már maga is elhiszi ezt a sok hülyeséget,amivel rémisztgetik egymást:))
azt kell elfogadni, hogy ezeknek a többsége nem poénból ijesztget, hanem meg van győződve azokról a dolgokról, amit ír
ugyanúgy jót akar a többieknek, mint akik nyugodtan ajánlják az oltást
erről a gyógyszerről én is hallottam a patikustól
ha jól emlékszem, uaz a neve, mint az oltóanyagnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!