Egy év körüli babának beadatjátok az influenza elleni oltást? Sima+ h1n1? Nem tudom mit csináljak. Beadatnám meg nem is.
Beadattam a 13 hósnak is és a nagyobb tesónak is.
Mi a kombináltat adattuk be, amiből 2 kell 1 hó különbséggel.
Mi magunkat is beoltattuk. Megyünk mindenfelé, és a kórházban is sokszor megfordulunk, biztos ami biztos!
Hülyeség az egész. A sok marha meg elhiszi, hogy járvány van.
Csak úgy mondom, hogy marhára nem egészséges minden sz*rral beoltatni magatokat, mert tulajdonképpen az oltás az a legyengített vírus.
Soha nem is volt H1N1 vírus járvány Magyarországon de belőletek gazdagodtak meg a gyógyszergyártók.
szia!
igen beadattam idén is a másfél éves fiamnak és tavaly is! nem bántam meg a tesó is megkapta (4-éves) és mi nem is voltunk infulenzásak!
engem nem érdekel mit mond a sok oltásellenes az ő gyerekük az ő felelősségük! nekem több gyerekorvos is ajánlotta! akinek szintén megkapta a gyereke nekik hiszek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!