Beadatjátok babátoknak, gyermeketeknek a bárányhimlő elleni védőoltást? (I/N)
NEM
Gond nélkül átvészelte a legnagyobb is, a többi is át fogja vészelni, a gyereknek ezért van immunrendszere. Ha nem dolgozhat elsatnyul, aztán majd jön egy bagatell betegség és belehal.
Nem kell érteni az összefüggést!
Az enyém 3 hónapos kora óta tejallergiás (akkor derült ki), de 6 hetes kora óta folyamatosan beteg.
Néhány napig jól van, majd megint elkap valamit.
Amúgy nem csak a tejre allergiás, hanem egy csomó hétköznapi kajára is (sütőtök, sárgarépa, őszibarack).
Most 8 hónapos, a dokink csak 1 éves kora után adja be a Varilrixet.
Szóval nem a sok védőoltással intéztem el, hogy az immunrendszere ne tudjon védekezni a kórokozókkal szemben, hanem neki eleve nem tud már a kezdetektől!
Ja igen, nem kicsit tejallergiás, mert csak a Neocate-tel van valamennyire egyensúlyban, még a Pregomin tápszerrel is megvoltak a tejallergia tünetei.
Szoptatni sajnos nem tudtam, és nem azért, mert nem akartam, minden megadtam volna érte....
Még mielőtt a kedves mások életében vájkálók jönnének a kommentjeikkel!
Én minden nem kötelezőt beadattam.
Nem hiányzik, hogy az állandó megfázásai mellé még mást is összeszedjen, ha megelőzhetem.
Amúgy a bárányhimlő kialakulásakor és fennállásakor még fokozottan hajlamos a további betegségekre a gyermek.
Nem fogom ennek kitenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!