Van itt olyan anyuka, akinek a babája a 15 hónapos oltás után egy héttel (vagy tíz nappal) belázasodott?
Meddig volt lázas? Nem tudom, mit tegyek, mert a védőnő mondta, hogy számíthatok esetleg ilyen reakcióra a babámnál, de már második napja megy fel hirtelen (és elég magasra) a láza, és nem tudom, hogy ez még belefér-e?
Egyébként semmi más tünete nincs.
szia
nekünk pont a 10.nap délután lázasodott be hirtelen 40fokra!én oltás ide-oltás oda vittem az ügyeletre.
kapott lázcsillapító injekciót és este már láz nélkül tettem le aludni.
hívd fel az orvost/ügyeletet,mit mondanak.
jobbulást
Szia, nekünk aznap és másnap is estére belázasodott, de akkor nem volt magas, max 38. Utána 10. napon 39 fokos láza volt 3 napig. És utána amikor elmúlt akkor meg még 2 napig tele volt kiütéssel.
Nekünk azt mondta a doki hogy 3 napig belefér a láz utána már nem. Nappal nurofen szuszpenzió éjszakára kúp. Mi igy vészeltük át. Mást nem nagyon lehetett tenni. Enni alig evett valamit, inni is alig akart. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!