Tudom, hogy milyen kárt okoz az oltás, és mégis KÖTELEZŐ beadni a gyermekemnek?
A szülők jó dolgukban nem tudják már mit csináljanak....tudod, hogy miért divat az oltásellenesség? Azért, mert nincsenek járványok. És tudod miért nincsenek? Mert az országban közel 100%-os az átoltottság. Ezek a védőoltások halálos, gyógyíthatatlan, sokszor súlyos és maradandó szövődményekkel járó betegségek ellen védenek.
Nézd meg jól ezt a képet:
Emberek százai vastüdőn, mert lebénult a légzőizmuk a járványos gyermekbénulás következtében. Így élik tovább az "életüket". És ez nem is olyan régen volt, még anyáink korában is voltak járványok. Szerinted mi lenne, ha a sok nagy okos szülő nem oltatná a gyerekét és újra kirobbanna egy ilyen járvány??? Szerintem te lennél az első, aki rohanna oltásrét a gyerekének! És ez igaz az összes betegségre!
Vagy mit csinálnál, ha egy feltehetően veszett kutya megharapná a gyereked? A veszettség halálozási aránya 100%-os, aki egyszer megbetegszik, az belehal. Akkor sem oltatnád, mert méreg? Tudod, mondhatok neked bármit, sajnos sötét vagy, mint az éjszaka. Ha annyira méreg, akkor az a sok sok millió gyerek akit már oltottak, hogy élte túl?? Az egésznek a súlyát csak akkor értenéd meg, ha újra járványok törnének ki, és meg is van az esélye, ha még sok ilyen tájékozatlan idióta lesz, mint te! -Egyetlen egy dologban adok igazat az oltás elleneseknek és az az, hogy valóban lehetnek szövődményei az oltásoknak, de ezeket senki nem vizsgálja ki kellő alapossággal. Nehéz bizonyítani, ezért aztán nem foglalkoznak vele, nem foglalkoznak az egyéni érzékenységgel, nem vizsgálják. Ezért előfordulhat, hogy egy-egy gyerek rosszul reagál az oltásra. Ezen kellene változtatni és a vizsgálatok alapján fejleszteni az oltóanyagokat, meg előzetes vizsgálatoknak alá vetni a gyerekeket, mielőtt mindenkit ugyanolyan séma szerint beoltatnak. Na de azt állítani, hogy méreg....hahahaha, röhög a vakbelem. Akkor te hogy hogy még élsz? Tudod Afrikában, ahol halomra halnak meg még mindig a gyerekek olyan betegségekben, amiknek nálunk mér híre-hamva sincs, na ott össze tennék a két kezüket oltásért. Kicsit tájékozódj, mielőtt ilyen hülyeségeket irkálsz...
Egy ismerősöm anno ráfogta,hogy az egyik oltástól lett autoimmun beteg a fia. Rá egy évre a közvetlen rokonságban is az lett egy gyerek, pedig oltást nem kapott.
Valószínűleg genetikailag hordozták a hajlamot. Ehhez képest az ismerősömék minden kétséget kizáróan reklámozták,hogy biztos,hogy az oltástól lett beteg a gyerek!
jaj de baromi okos vagy kerdezo, de gondolom azert a chipset meg a kolat megveszed a gyereknek mer az nem méreg meg gondolom vitamint se adsz neki minek hiszen megeszik naponta legalabb egy karika paradicsomot mikozbe ezerrel nyomkodja a tabletet meg azzal alszik hatha elviszi az agydaganat 45 evesen...
mi lenne ha nem a mar bevalt, jol mukodo dolgok ellen harcolnal hanem elfogadnad es a sajat portadat sepregetned ha annyira fontos a prevencio?
Wikipédia?? Oda bárki beleírhat te meg ennek hiszel meg olyan weboldalaknak amit bárki szertkeszthet???
Csak a gyereket sajnálom és remélem nem kap el semmit sem és nem hal bele az anya hülyeségébe. Na meg remélem nem kerülsz a gyerekem közelébe vele neh játványt indíts...
Komolyan nem értem miért vállalhat ilyen ember gyereket.
Komolyan, én nem tudom, hogy emberek miért hiszik magukat ennyire okosnak.
Teljesen egyetértek a 12-es válaszolóval (illetve többekkel is, de ő mindent leírt amit írtam volna).
Nem is olyan régen még egy családban született mondjuk 5 gyerek, lehet hogy csak 3 vagy 2 élte meg a felnőttkort, mert elvitte őket valamilyen járvány. A nagyszüleim legidősebb gyereke még szamárköhögésben halt meg az 50-es években. Nekünk pedig megadatik, hogy ne kelljen járványoktól félteni a gyerekeinket.
Kedves kérdező! Ha ennyire szeretsz utánajárni dolgoknak akkor ezt olvasd el! [link]
Harcolj azért hogy végignézd ahogy a gyereked a felsorolt betegségeket próbálja leküzdeni!
Szerintem ha sokáig keresgélsz és szánsz rá némi kp-t, biztosan találsz olyan orvost, aki megteszi amit kérsz.
Én tiszteletben tartom mindenki véleményét, álláspontját. De akkor az enyémet is tartsák tiszteletben, és ne engedjék az én gyerekeim közelébe a védőoltás nélküli gyerekeket. Van nekünk épp elég bajunk anélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!