Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Tudom, hogy milyen kárt okoz...

Tudom, hogy milyen kárt okoz az oltás, és mégis KÖTELEZŐ beadni a gyermekemnek?

Figyelt kérdés
Nem lehet valahogy elkerülni, hogy ne adják be neki a mérget??

2014. nov. 28. 13:23
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
13%

Az oltatlan gyerek nem veszélyezteti az oltottakat. Csak szólok, nyugaton sok országban nincs BCG oltás. Gondolom, ez nem akadályoz meg senkit egy nyaralásban, vagy akár abban, hogy kiköltözzön. Ettől függetlenül nem gondolom, hogy méreg lenne az oltásban, bár van olyan a kötelezők között, amivel a jelenlegi formában nem értek egyet. De volt olyan választható is, amit fontosnak tartottam beadatni.

Kérdező, van olyan orvos, aki beüti a kiskönyvbe a pecsétet, de nem adja be az oltást, egyik ismerősöm így kerülte ki az oltásokat.

2014. nov. 28. 22:49
 22/39 anonim ***** válasza:
92%

12: "tudod, hogy miért divat az oltásellenesség? Azért, mert nincsenek járványok. És tudod miért nincsenek? Mert az országban közel 100%-os az átoltottság."

Kivéve ahol egyre több az oltásellenes anyuka, így az átoltottság egyre alacsonyabb. És hopp, megjelennek olyan betegségek újra, amiről azt hittük, hogy már nem kell ellene védekezni.

Lásd szamárköhögésben meghalt gyerekek Angliában.

2014. nov. 28. 23:03
 23/39 anonim ***** válasza:
89%
Majd rájön, ha az ő gyerekének kell vastüdőben élnie élete végéig.
2014. nov. 29. 11:00
 24/39 anonim ***** válasza:
92%
én meg tudom hogy sötét vagy mint az éjszaka,és hülye ,afrikában,,szerintem biztos örülnek egy oltásnak mert ott az ÉLETET jelenti,én sem örülnék ilyen szülö gyereke jönne az enyémek közelébe,tölem .sőt fel is jelenteném ha ismerném .
2014. dec. 1. 05:18
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
"Az oltatlan gyerekek nem veszélyeztetik az oltottakat". - OK. De mi van azokkal a kisbabákkal akik MÉG nincsenek beoltva, és valami idióta miatt aki nem oltatja be a gyerekét elkapnak valamilyen betegséget?
2014. dec. 1. 09:53
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
De veszélyeztetik. Hallottál már a nyájimmunitásról? Ha elér egy %-ot az oltatlanok száma az oltottak is veszélybe kerülnek. Szürnyű hogy létetnek ilyen orvosok akik nem adják be az oltást. Az ilyen oltáselleneseket elküldeném Afrikába, ahol tombolnak ajárványok és végignézetném vele ahogy ártatlan csecsemők halnak bele olyan betegségekbe amik elkerülhatők lettek volna. A tudatlanságuk miatt kialakulhatnak ujra a járványok, de ha ez bekövetkezik ők lennének az elsők akik oltásért könyörögnének. Hogy tud egy ilyen ember elszámolni a lelkiismeretével a saját gyereke halálos ágya mellett?
2014. dec. 1. 10:08
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Édesanyám 4 testvére halt meg csecsemőkorban torokgyíkban,szeretnéd hogy a gyermeked is kockáztatva legyen? Olyan buták az emberek, habzó szájjal ordítják, hogy méreg, de fogalmuk sincs milyen volt az élet védőoltások nélkül. Igen, vannak védőoltások amik választhatók és az anyuka-apuka eldöntheti, hogy beadatja-e a gyermekének, azoktól tartsd magad távol. :-) Mi pl. a nem kötelező oltások közül azokat adatjuk be , amik halált okozhatnak. vannak olyan védekezési módok :-) , hogy nem engeded a beteg gyermekedet beoltatni, ezzel is maximálisan egyetértek! Egy barátnőm gyermekorvosa pl. a náthás gyereket be akarta oltani, na ennek én is ellene vagyok, itt lehetnek káros hatásai az oltásnak, de összességében véve inkább híve vagyok, mint nem.
2014. dec. 1. 14:52
 28/39 anonim ***** válasza:
De most akkor miért is mérgező az oltás??? Valaki leírná nekem? Tényleg szeretném tudni!!!
2014. dec. 1. 16:55
 29/39 anonim ***** válasza:
7%

Erre csak azt mondom sajnos ez a lassu nèpirtås itt Magyarországon!! Mert igenis mindent amit beadatunk mèreg szó szerint!

Lassan az èlet ellen is oltanak azt szoktam mondani, de gondolkodjunk már tènyleg

2014. dec. 5. 08:21
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
utolsó akkor ne oltasd be a gyereked, de közösségbe se vidd. Nagyon nem örülnék ha ilyen gyerek mellé raknák az enyémet a csoportban.
2014. dec. 5. 12:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!