Pompom3 kérdése:
Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Kislányom Június 1,-én lesz 3hónapos,csak szopizik. Észre vettem,hogy nagyon laza,szinte híg a széklete. Színe sárgás,néha zöldes és mintha kis fehér valamik is lennének a kakiban. Naponta 4-5x kakil,nem erőlködik,a szelek is szépen mennek tőle. A hízással nincs baj,3230gr,-al született,legutóbb/május8/mérésnél volt 5670gr. Tejemmel lehet a baj?/oda figyelek,hogy mit eszek és iszok/.2014. máj. 27. 14:58
1/1 nüncüske válasza:
Szerintem nincs vele különösebb baj de ha elvinnéd orvoshoz akkor lehet tudna javasolni valamit a széklete megkötéséhez!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!