Adhatom egy időben? Gyermekorvosunk ma hörghurutot állapított meg a 3,5 éves gyermekemnél. Kapott ventolint 3x2 puffot, és estére prednisolonos kúpot és eonic rágótablettát. Ez egy általános kezelés? Nem sok ez a 3 egy időpontban?
Figyelt kérdés
Most küzdünk ezzel előszörma 12:21
1/4 anonim 

válasza:

De miért nem kérdezted meg ott és akkor az orvostól?🥺
2/4 anonim 

válasza:

Az orvos ezt tanulja majd' 10 évig.
Szerinted nem tudja,hogy mit csinál?
Add be úgy,ahogy felírta.
3/4 anonim 

válasza:

Nekem soknak tunik. A ventolin papirjan az van 12 ev alatt napi 1 puff? En annyit mertem adni a 11 eves lanyomnak. A prednisolonos kup, meg baromi eros, kruppos gyereknel hasznaljuk ha fullad. Tied fullad? Eletmento kup a neve, nem szoktuk adni minden nap csak ugy. Nekem kicsit fura az egesz. De az orvos biztos tudja. Majd ha lesz vmi mellekhatas,lentebb veszed. Passz.
4/4 anonim 

válasza:

Mivan? Ezek a készítmények nem hörghurutra valók. A hörgők gyulladása, ahol a váladék képződik és köhögéssel megszabadul tőle a gyerek. Fullad nehézlégzése van? Ha csak köhög semmi értelme. Siralmas az orvosotok én a helyedben váltanék egy normálisra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!