3 éves autista gyermeknek nálatok milyen kezelés, torna, stb vállt be?
3-as vagyok. Még nem ovis a fiunk, bölcsibe jár. Kérvényeztünk egy év halasztást, mert semmilyen területen nem éreztük oviérettnek. Ebből a 4 fejlesztésből 1 a bölcsiben van hétfő délelőtt, a másik 3 a kerületi korai fejlesztőben, ami 2 villamosmegálló a bölcsitől. Mivel 12 órában dolgozom, ezért hétközben is vannak szabadnapjaim. A vezetőség teljes mértékben megérti a helyzetet, és azokon a napokon szabadnapos vagyok. Reggel vannak a fejlesztések, utána viszem át a bölcsibe.
Szeptembertől spec oviba megy, ott viszont helyben fejlesztik majd. Nem kell vinnem sehiva külön.
20 hónaposan vittem Szakértői Bizottsághoz. Onnantól kapott beszédindítást,zeneterápiát,mozgásfejlesztést.
2-3 éves koráig tsmt-t is csináltunk.
Közben folyamatosan foglalkozott vele gyógypedagógus is (a mai napig,már 6.5 éves).
Nagyon okos kislány,120as IQ-ja van. De nem érti a világot,agresszív, többi gyereket elkerüli,szenzoros, stb stb
Folyamatosan hordjuk a Szakszolgálathoz fejlesztésekre ( gyógyped plusz torna).
Türelem és kivárás, spéci fejlesztés nélkül. 3 és fél és 4 és fél éves kora közt volt legdurvàbb.
Annyi ,,könnyítésünk" van, hogy nem járt óvodàba és nem jár iskolába.
6os vagyok. Probiotikumot nem ajánlottak természetesen. Nincs köze az autizmushoz,nem gyógyítja.
Ha antibiotikumot kap,akkor adok neki probiotikumot is.
De nem értem az összefüggést,hogy miért kellene szednie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!