Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Szívzörej. Kellett e kezelés...

Szívzörej. Kellett e kezelés és ha igen milyen?

Figyelt kérdés
Kivizsgálásra küldött a doki. 6 éves múlt a fiam. Azt mondta hogy 5 éves korig normális de utána érdemes utána nézni a dolognak.
2021. nov. 10. 22:03
 1/8 anonim válasza:
100%
nekem is azt állapították meg, hogy van. Nem utaltak be sehova, nem írtak fel gyógyszert, csak néha vissza kell járnom kontrollra, és figyelnem kell, hogy ne károsítsam a szervezetem :) De erre mindenkinek kéne. 14 voltam amikor mondták, azóta sincs semmi bajom (lekopogom), de tudtommal erre gyógyszer sincs.
2021. nov. 10. 22:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt kiskoromban, de "kinőttem". Azaz 1 év szerintem semmi. De ha elküldött kivizsgálásra, ott ki kell derülnie milyen a kezelés, ha lesz.
2021. nov. 10. 22:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem a kisebbik lányom szívbeteg, amikor már gyógyultnak számított, csak az éves kontroll maradt, megkérdeztem a kardiológust, azt mondta, piciknél ritka, ha nincsen szívzörej. Szóval ha eddig nem okozott problémáz, szerintem ne izgulj miatta.
2021. nov. 10. 23:06
 4/8 anonim ***** válasza:

5en vagyunk tesók, 3unknak volt. Nekem a mai napig van. 29vagyok.

Fiamnak is van.

Semmi mellékhatása, hátránya. Nem is érzem

2021. nov. 11. 07:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Vidd el kivizsgálásra kardiológushoz. Nekünk azt mondták h 98%-ban élettani, problémát nem okoz. De ennek utána kell járni.
2021. nov. 11. 10:54
 6/8 A kérdező kommentje:

Elmegyünk mindenképp a haziorvos adott is beutalót időpontunk os van màr. Mondtaa doki hogy majd ott eldöntik kell e kezelés vagy nem. Kérdeztem ha kell milyen kezelést képzeljek el. De erre azt mondta majd ott elmondják ő nem erre szakosodott.

Ezért vagyok kivancsi a tapasztalatokra.

2021. nov. 11. 14:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Műtéttől kezdve a gyógyszereken át egy napi pulzusmérésig bármi lehet, ezt nehéz így megmondani. Amennyire beleláttam a lányomon keresztül a többi gyerkőc tüneteibe és kezelésébe, én azt mondom, ha nem okoz semmilyen problémát, akkor nem hiszem, hogy hirtelen műteni kellene, max gyógyszert kap. De ehhez kell ekg, szívuh, stb., egy kardiológus sem tud ezek nélkül mit mondani. 3. vagyok
2021. nov. 11. 16:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Szívzörejt okozhat rengeteg dolog. Lehet, hogy van egy pici rés a szívén, vagy félrekattan egy billentyű, de gyerekeknél iszonyú gyakori. Nem a szívzörej a probléma, az csak tünete valaminek. Ha taknyos vagy sem a takony a baj, hanem a baci, ez is ilyesmi.
2021. nov. 11. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!