Mit tennétek? A sulis nagylányunk sajnos hazahozta a tetűfertőzést. Természetesen mindenkinek a haja kezelve lett, viszont a 2,5 éves fiam nem engedi fésülgetni, így kezelés után is maradnak benne serkék. Levágatnám a haját, de a fodrász mit szólna.
Oké, hogy valakinél annyi a fodrászkodás, hogy 0-sal letoljátok a hajat, de másoknál nem:D
Nekem is fiam van, én sem esnék neki otthon a hajának...
Kérdező, ha jelzed előre a problémát, nem hiszem, hogy egy gyerekfodrászat ebből ügyet csinálna. Csak tényleg szólj előre.
6, egyszer nem vágtam még a gyerekeim haját. Fiam és lanyom is kicsi koruk óta fodrászhoz jár, DE
ha hazahozná a fiam a tetűt és olyan töketlen lennék, hogy nem tudom megfésülni (mondjuk már itt bukik, mert meg tudom), akkor nekiesnék a hajnyíróval gondolkodás nélkül.
A haj visszanő, lehet utána megint fodrásszal igazgatni.
"Ha fésülni nem engedi...."
2,5 éves. Mindegy, mit enged, az van, amit a szülő akar. Ha xaros pelenkában akar lenni egy hétig, akkor abban lesz, mert nem engedi levenni? Könyörgöm, elvileg felnőtt embernaz anyja, apja, max az egyik lefogja, amíg a másik megfesuli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!