Mit tennétek? A sulis nagylányunk sajnos hazahozta a tetűfertőzést. Természetesen mindenkinek a haja kezelve lett, viszont a 2,5 éves fiam nem engedi fésülgetni, így kezelés után is maradnak benne serkék. Levágatnám a haját, de a fodrász mit szólna.
Figyelt kérdés
ápr. 26. 15:02
12/18 anonim válasza:
Nekem a lányom hátözépig érő hajából szedegettem ki 2x is, tudjuk milyen, de nem vágattam le.
Az ecetes öblögetés segít, mert mész vázzal tapad oda az ecet meg ezt oldja, konnyebben kijön.
Rászánnám a napot és ha nagyon gáz 2,3 részletben oldanám meg, addig sapkátkötnék a fejére.
Ha meg ez sem letolnám 0 ással otthon.
13/18 anonim válasza:
Betennék egy mesét és átfésülöm amíg bambul.
15/18 A kérdező kommentje:
Természetesen igen. De olyan vekonyszalu a haja, hogy az a fésű atsiklik a serkén. Kézzel próbálom, de nem lehet hosszú ideig lekötni egyhelyben
ápr. 26. 22:10
16/18 anonim válasza:
"Kézzel próbálom, de nem lehet hosszú ideig lekötni egyhelyben"
Nem kell lekötni. Kozlod vele, hogy ez van. Ott marad és kész. Ha nem megy neki, akkor a másik szülő lefogja.
17/18 anonim válasza:
A fodrász megmutatná hol az ajtó, de nem vágná le a gyereked haját ha tetves (jogosan). Vegyél egy hajnyírót és told le, ha képtelen vagy megfésülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!