Van itt olyan aki tervezi a HPV elleni oltást?
Figyelt kérdés
Van itt olyan aki beoltatja magát az elkövetkezendő időszakba?2014. jan. 7. 15:47
11/18 anonim 

válasza:

Mi történt? Miért bántátok meg?
12/18 A kérdező kommentje:
Az iskolai tájékoztatón felüli mellékhatások is kijöttek. a lányom 2 hónapig volt utána kórházba,a 2. 3. adagot nem kapta meg!
2014. szept. 21. 17:05
13/18 anonim 

válasza:

Jesszusom. Sajnalom! Elso voltam...
14/18 anonim 

válasza:

Es milyen tunetek-mellekhatasok voltak amugy?
15/18 anonim 

válasza:

Hát én meg már szinte eldöntöttem, hogy a lányomat be fogom oltatni (most még csak 15 hónapos), de már 5-ször átgondolnám, hogy tényleg jó döntés-e lenne.
Nem is gondoltam volna ezeket, még a tvben is reklámozták, hogy oltassuk be a gyerekeinket.
Felháborító!!!
16/18 A kérdező kommentje:
Izomfájdalom,mestruációs gondok jelentkeztek,az oltás utánn nemsokkal összesett,nehezen tért magához,zavart volt,beszélni nehézkesen tudott.... azóta is izomfájdalmai vannak,és nem csak ő az egyetlen.
2014. okt. 8. 14:32
17/18 anonim 

válasza:

Én 2 éve megkaptam az oltást 90 ezer forintért. 2 napig lázas voltam, és fájt a karom. Utána már semmi bajom nem volt. Az oltás 2. és 3. része után már ezek se jöttek ki. Az első oltásnal 16 éves voltam, még nem éltem nemi életet, tehát nem volt hpv-m. Semmi bajom nem lett az oltástól. Se méhnyakrákot nem kaptam tőle, sem pedig mast. Sőt nalunk az egész család minden évben beadatja az influenza elleni oltást is, még a 10 éves húgom és a 70 éves nagyszüleim is. Senkinek sincs baja tőle, maximum annyi hogy nem ismerjük az influenzát és soha nem hiányzunk az iskolából. Na jó olyan volt már, hogy elutaztunk és ezért pár napot hiányozhattunk, de nem betegség miatt.
18/18 anonim 

válasza:

Én 14 éves koromban, tehát már 6 éve megkaptam, és semmi bajom nem lett tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!