Beadassam az influenza elleni oltást a 2 évesemnek?
Figyelt kérdés
Itt a 2-3 éveseknek nem injekció van, hanem orrpsray.. Eddig nem akartam, de már 4.hete köhög, folyik az orra és most megint magas láza van.2013. nov. 16. 17:26
1/2 anonim válasza:
Ez mindenkinek a saját döntése, hogy beadatja-e.
Én nem adattam be a 3 év alatt egyszer sem és nem is fogom.
Nagyon egyszerű az oka, ha nem az influenza vírust kapja el, akkor elkap másik 199 vírusból legalább 3-at egy télen. Ami szintén ugyanolyan tünetekkel jár, mint az influenza. Szövődményektől meg soha nem kellett tartanunk, mert bármi gondja volt a kisfiamnak, mindig vittem orvoshoz és mindig rendesen ki lett kezelve.
Az influenza is akkor veszélyes, ha valaki nem foglalkozik vele és hagyja, hogy szövődmények lépjenek fel. Na, mi foglalkozunk vele, úgyhogy ettől nem tartok.
2/2 anonim válasza:
Teljesen felesleges beadatni, ráadásul felelősségteljes orvos csak egészséges embert olt, lázas beteget nem, mert csak nagyobb bajt csinál. Kismillió vírus van, ami influenzaszerű tünetekkel jár, ráadásul az influenza vírus is annyira gyorsan mutálódik, hogy mire kész vannak az oltásgyártással, már gyakorlatilag nem használ semmit. Egészségügyis vagyok, egyszer oltattam be magam influenza ellen, csak akkor kaptam el az influenzát, férjemnél (orvos) szintén ez volt... Soha többet, a gyerekeinknek pedig pláne nem, felesleges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!