Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Hogyan élte meg babátok a 2...

Hogyan élte meg babátok a 2 hónapos oltást?

Figyelt kérdés
2014. jan. 6. 06:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Elmentunk, megvizsgaltal, beadtak neki. Picit sirt, megvigasztaltam, oltoztettem, kozben beszelgettem a vedonovel es az orvossal. A lanyom pedig bealudt az oltoztetes kozben.
2014. jan. 6. 07:03
 2/10 anonim ***** válasza:
Természetesen sírt, de nagyon gyorsan megnyugodott. Utána semmi probléma nem volt.
2014. jan. 6. 07:24
 3/10 gabszem ***** válasza:
észre se vette hogy kapott. még mosolygott is a dokira :-) utána aludt egy nagyot ( sztem van valami kis nyugtato ezekben az oltásokban, mert amik kicsi volt a kislányom mindig elaludt az oltások után)
2014. jan. 6. 07:36
 4/10 anonim ***** válasza:

A nagyfiam annó szinte észre se vette. Egy picit nyöszörgött, aztán egész nap olyan kis bágyatag volt, sokat aludt. Ő már 4 éves.

A kislányom sírt, de gyorsan meg tudtam vígasztalni. Ő viszont egész délután nyugtalan volt az oltás után, egyáltalán nem volt aluszékony.

Láz/hőemelkedés egyiknél se jelentkezett.

2014. jan. 6. 08:08
 5/10 anonim ***** válasza:

Babám nagyon keservesen sírt. Már eleve a levetkőztetés sem tetszett neki, de mikor beadták a szurit, mintha vége lenne a világnak. Hiába hadonásztam a sok játékkal, énekeltem, bohóckodtam. Utána felvettem, vígasztaltam, de vagy 5 perc kellett a teljes nyugatomig.

A következő oltáson már más technikát választottam. Amíg adják az oltást, nincs mit tenni, akkor üvölt (10 mp) de utána egyből felkaptam (még úgy csupaszon) és elkezdtem dobálni vidáman, nevetve. Szinte azonnal abbahagyta és máris nevetett. Utána az öltöztetés is jól ment már. A doki meg is dícsért, jó a módszerem. :-)

2014. jan. 6. 09:07
 6/10 anonim ***** válasza:
*nyugalomig ...
2014. jan. 6. 09:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Átaludta........ :)
2014. jan. 6. 13:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Üvöltött már akkor, mikor lefogták és utána is. Hiába vigasztaltuk, nem nyugodott meg, így bevetettük a "nehéztüzérséget" és bömbölve (védőnő csak mondta, hogy ezt így nem szokás, előbb meg kellene nyugtatni, de hát már fél órája nyugtattuk, és már vége volt a tanácsadásnak, zárni készültek, mit tehettünk volna) beletettük a babakocsiba és kitoltuk a macsakaköves járdára. Fél perc múlva nyugiban volt.
2014. jan. 6. 15:34
 9/10 A kérdező kommentje:
Úgy látom elég változatosak a tapasztalatok...:D
2014. jan. 6. 15:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Az én babám akkor rotavírus ellen is kapott szájon át gyógyszert. Az első szurinál még bőszen nyalogatta a száját szinte észre sem vette, hogy megszúrták. A másodiknál már sírt, de hamar megnyugodott. Alig evett aznap, szinte csak aludt. Se láza, se nyűgösség nem volt. A szurik helye szinte nem is látszott.
2014. jan. 7. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!