Van itt olyan aki tervezi a HPV elleni oltást?
Figyelt kérdés
Van itt olyan aki beoltatja magát az elkövetkezendő időszakba?2014. jan. 7. 15:47
1/18 anonim 

válasza:

Szerintem ne tedd. En beoltattam par eve magamat + meg ket baratnom. Azota mar mindharmunkat mutottek kezdodo mehnyakrakkal. Bar visszamehetnek az idoben, Istenem...
2/18 anonim 

válasza:

HPV oltás nem max 26 éves korig és a nemi élet elkezdése előtt kell megkapni?
Mert ha igen akkor inkább a kamasz kategóriába kellene.
3/18 anonim 

válasza:

Hú, első ez komoly? Teljesen elképedtem....magamat nyilván már nincs értelme oltatni, de a lányomnál erősen gondolkodóba fogok esni...
4/18 anonim 

válasza:

Elso vagyok. Jah... Hat igen, nemi elet megkezdese elott kellene, lehet, h ugy mukodik, ki tudja... Nekem azt mondta a doki, h csak ugy olt, ha elotte fel evig isoprinosibe-t szedek, parom is, h kiirtsuk a meglevo virusaimat. De aztan a kura utan nem lett ujabb kenet veve. Szival, h az oltas onmagaban gaz, vag csak akkor, ha olyan van oltva, aki mar korabban fertozott volt/vagy az - na ezt nyilvan nem tudom. De en bar ne adattam volna be...
5/18 anonim 

válasza:

Magamat nem, de mindkét lányomat beoltatom majd.
6/18 anonim 

válasza:

Első, ez nagyon érdekes, pont ma mesélte a barátnőm, hogy nála is kezdődő méhnyakrákot diagnosztizáltak, illetve HPV fertőzést az oltás után (pedig előtte nem volt)... Ilyenkor örülök, hogy nem oltattam be magam :S
7/18 A kérdező kommentje:
Oltások utánn magas láz normális? 39 felett,hányás,orrvérzés?
2014. febr. 9. 13:49
8/18 anonim 

válasza:

En meg ilyet nem hallottam! Hivd fel a dokit!
9/18 A kérdező kommentje:
Megbántuk!!!!
2014. szept. 21. 02:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!