Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Létezik olyan orrszívó, amit...

Létezik olyan orrszívó, amit nem kell bedugni az orrlyukakba, hanem olyan mint egy kis maszk és mindkettőt egyszerre kiszívja?

Figyelt kérdés
2013. nov. 27. 18:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szerintem nem létezik.
2013. nov. 27. 18:31
 2/11 anonim ***** válasza:
szerintem sem.Mi a baj a simával?
2013. nov. 27. 18:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem, de nem is lenne hatékony. Az orrodat te sem egyszerre fújod, mert úgy nem olyan hatékony.
2013. nov. 27. 18:32
 4/11 A kérdező kommentje:

Annyira nehéz még odáig is eljutni, hogy bedugjam az orrába, sokkal egyszerűbb lenne valami olyasmi, mint a mellszívó :)

A porszívó látványától is sírva fakad, a kézi nem ér semmit, az elektromosat még nem próbáltuk. Nálunk még egy pelenkacsere is művészet, nemhogy az orrszívás...

2013. nov. 27. 20:48
 5/11 anonim ***** válasza:
szinte minden baba, gyerek utálja. Ez van, de a legjobb megoldás még mindig ez. Kevés gyerek van aki simán engedi. Mindenki lefogja a babát és ugy szivja ki.
2013. nov. 27. 21:11
 6/11 anonim ***** válasza:

Mennyi idős a babád?

Az enyém is borzalmas volt, azonnal üvöltött, amint meglátta a porszívót, szinte lehetetlen volt normálisan kiszívni az orrát, annyira akart szabadulni. Most 1,5 éves, utoljára 16 hónaposan volt taknyos. Az első pár napban ugyanezt előadta, majd rájött, hogy jót tesz neki. Az eredmény: üvöltve előszedte az orrszívót és óriás krokodilkönnyekkel felfeküdt az ágyra, ahol porszívózni szoktam.

Hátha Nálatok is eljön ez az idő. :)

2013. nov. 27. 21:20
 7/11 A kérdező kommentje:
9 hónapos és ez az első megfázása, szóval még rutinom sincs. Egyszerűen nem tudom úgy lefogni, hogy minden a helyén legyen :) ezért gondoltam egy ilyen orrszívóra, na de akkor majd én feltalálom :) csak annyira aggódom, hogy nincs kiszívva az orra rendesen és a végén majd komolyabb baja lesz.
2013. nov. 27. 21:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Minden gyerek utálja szerintem,főleg mikor még kicsik DE muszáj kiszívni és mindig lefogom a kisfiamat,most már nem annyira mert majdnme 4 éves de előtte lefogtam és kész,muszáj kiszívni mert nagyobb baj lehet ha bent marad.
2013. nov. 27. 22:01
 9/11 kíváncsicska ***** válasza:
Elmondom én hogy csináltam.Az első alkalommal mielőtt neki kezdtem volna, lefektettem a hátára mindent előkészítettem, hogy kéznél legyen.Aztán az orrszívó részét a kezébe adtam(kisebb volt mint a te gyereked)hogy tapogassa meg,majd az orrához is odatettem még mindig kikapcsolt helyzetben.Majd a porszívót olyan messze vittem amennyire lehetséges volt, beindítottam majd szépen lassan közeledtem felé.Közben az én orrom felé is vittem, mutatván, hogy nem fáj.Ez a módszer bejött.Nem kellett 3-4 alkalomnál többször lefogni.Szépen tűrte az orrszívást.Most 2 éves és kb fél éve maga szívja ki az orrát :)
2013. nov. 27. 22:07
 10/11 anonim ***** válasza:

Nálunk is kb ennyi idős volt a picus, amikor elkapott az első megfázás minket. Én úgy csinálom a lefogás részt, hogy lefektetem hanyatt, ügy, hogy a lábam közé essen a kis feje. A két kezét oldalra kinyújtom és beteszem a 2 combom alá így egyrészt tudom a combjaimmal a fejét is tartani, másrészt mindkét kezem szabad. Így nincs hadakozás, úgysem tud kiszabadulni és pikk-pakk végzünk. Pár alkalom után már ő nyújtotta a kezét oldalra, feküdt be a "pózba" :)

Kicsit furának tűnik, de a legjobb megoldás, amit találtam...

1,5 éves korától pedig már maga szívja (ketten fogjuk)

2013. nov. 28. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!