Létezik olyan orrszívó, amit nem kell bedugni az orrlyukakba, hanem olyan mint egy kis maszk és mindkettőt egyszerre kiszívja?
Annyira nehéz még odáig is eljutni, hogy bedugjam az orrába, sokkal egyszerűbb lenne valami olyasmi, mint a mellszívó :)
A porszívó látványától is sírva fakad, a kézi nem ér semmit, az elektromosat még nem próbáltuk. Nálunk még egy pelenkacsere is művészet, nemhogy az orrszívás...
Mennyi idős a babád?
Az enyém is borzalmas volt, azonnal üvöltött, amint meglátta a porszívót, szinte lehetetlen volt normálisan kiszívni az orrát, annyira akart szabadulni. Most 1,5 éves, utoljára 16 hónaposan volt taknyos. Az első pár napban ugyanezt előadta, majd rájött, hogy jót tesz neki. Az eredmény: üvöltve előszedte az orrszívót és óriás krokodilkönnyekkel felfeküdt az ágyra, ahol porszívózni szoktam.
Hátha Nálatok is eljön ez az idő. :)
Nálunk is kb ennyi idős volt a picus, amikor elkapott az első megfázás minket. Én úgy csinálom a lefogás részt, hogy lefektetem hanyatt, ügy, hogy a lábam közé essen a kis feje. A két kezét oldalra kinyújtom és beteszem a 2 combom alá így egyrészt tudom a combjaimmal a fejét is tartani, másrészt mindkét kezem szabad. Így nincs hadakozás, úgysem tud kiszabadulni és pikk-pakk végzünk. Pár alkalom után már ő nyújtotta a kezét oldalra, feküdt be a "pózba" :)
Kicsit furának tűnik, de a legjobb megoldás, amit találtam...
1,5 éves korától pedig már maga szívja (ketten fogjuk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!