Hol van nagyobb biztonsagban a babam?
Kislanyom 6 hetes es nagyon nathas. Tele van valadekkal az orra, kb orankent kell neki szivnom, cseppentenem. Vagy itt alszik velem az agyban, meg idehoztam a babakocsi mozeset, ala teszek egy laposabb parnat, es akkor a fejresznel meg lesz dontve, igy nem csorog hatra neki annyira. Vagy pedig a mellettunk levo szobajaban, a kisagyban, ahol van legzesfigyelo.
Hol lenne jobb?
Nekem volt légzésfigyelőm elejétől fogva, de mikor hörghurutot kapott a 4 hónapos lányom megkért a doktornő, hogy inkább aludjak vele, mert hiába volt még bébiőr is azt mondta nem fogok felkelni rá, ha elkezd fulladozni.
Így persze semmit nem aludtam az aggodalomtól, és ráadásul másfél évesem azóta is a mi ágyunkban alszik :)
Csak azért írom le, mert a doktornő javasolta a külön ágy+kiságyas légzésfigyelős bibiőr helyett a vele alvást, mert elmondása szerint a bölcsőhalál csendben történik meg míg a befulladás halk nyöszörgő hangja nem elég a felkeléshez, de mivel közben kapálózik a csecsemő a légzésfigyelő pont a mozgás miatt nem jelezne. Ha van lehetőséged inkább te költözz a szobácskájába , mert ha megszokja az ágyikót úgy jársz mint mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!