Milyen idősen nem vergődik már a gyerek az orrszívótól? Mert elég szadista anyának érzem magam, mikor konkrétan RÁÜLÖK az ordítozó-rugkapáló dedre.
vannak alkalmak, amikor mem sír, csak megadóan nyöszörög, így reménykedem, hátha megszokja egyszer... de mikor?
a tekerős megoldást már próbáltam, de nem jött be.. .
Hát nálunk úgy van már kb 1 éves kora óta, hogy amikor el kell kezdeni szívni, az első napokban hatalmas az ellenállás. Aztán amikor beletörődik, onnantól együtt fogjuk és szépen lassan leszívjuk. Közben esetleg a baba orrát is szívjuk párszor :)
Egyébként pedig tényleg én is a combjaim közé fogom a fejét és a lábam alá beszorítom a kezeit :( De még mindig úgy vagyok vele, hogy inkább ez, mint egy szövődmény...
Lehet, hogy nálatok ez nem válik be, illetve hogy nem ez a gond, de leírom az én tapasztalatom, hátha.... :-)Mióta én kaptam egy jó tippet, a kisfiam sokkal együttműködőbb mindenben /az orrszívásban is/.
Az volt a tanács, hogy ne érje a gyereket váratlanul, amit csinálok vele. Beszéljem meg vele, közöljem, hogy sajnálom, de most ki kell szívni az orrocskát, hogy ne legyél még betegebb... Erre rászoktunk, mikor a kicsi még 1 év körül volt, azóta nagyon jól meg lehet vele beszélni mindent, együttműködik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!