Dr. Benny Elefántos orrszívó véleményekre lennék kíváncsi! Használ valaki ilyet? Van olyan hatékony, mint a porszívós?
Szia.
Mi pont ma vettünk és nagyon jó. Nekünk is volt kézi,nanny elektromos,orrszi porszis de a benny a legjobb.Jó erős,mindent kiszippant.Nem hangos,egy töltéssel bárhova magaddal viheted,sokáig bírja:)
Én nagyon meg vagyok vele elégedve,kár hogy nem ilyet vettem hamarabb.
Én megvettem, annak ellenére, hogy a férjem kötötte az ebet a karóhoz, hogy porszívósat vegyek. Nos, talan 2 éve vettem, két alkalommal próbáltam meg használni. Semmit sem szív, hangos (a gyerek fél tőle). Egy lyukas garast sem adnék érte. Itt áll a szekrényben, porszívósat használok, van szájjal szívhatós is, amit tudok magammal vinni, ha kell. (Már korábbi gyermekeimnél is azt használtam 15-20 éve.
Persze lehet hogy a mi készülékünk selejtes, mint ahogy a cső is volt és cserélni kellett. Lett volna mit dolgozni még ezen a készüléken! Az orrba helyezendő műanyag kialakítása sem megfelelő. Én tuti tudnék mit változtatni rajta, ötletem is van :)
Szóval én nem ajánlom senkinek. 14-15 ezer forintért más hasznosabb dolgot, dolgokat lehet kapni. Arra költs, ne erre! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!