Az oltáspárti szülők miért támadják olyan hevesen az oltásellenes szülőket?
18:
"Hogy más országokban miért nem ilyen heves a vita, azt nem tudom,"
Azért, mert más országokban többnyire nincsenek kötelező védőoltások, illetve max. 2 van.
19-es vagyok.
Ez mind szép és jó, csakhogy ha nem vagy beoltva akkor tényleg elkaphatsz betegséget és a vírus nem fogja megkérdezni akarsz-e beteg lenni.
A baj, hogy abba nem gondoltok bele, hogy az orvosok valószínű jobban értenek ahhoz, hogy kell-e oltás vagy sem. Én inkább egy orvosban fogok bízni, mint egy laikus szülőben, akinek gőze sincs ezekről.
"19:
Nehezen tudom elképzelni, hogy egy olyan ember, aki ennyire diktatórikus, ellenséges és bántalmazó módon viszonyul ahhoz, aki a SAJÁT életét úgy éli ahogy az NEKI tetszik és nem mások akarata/véleménye szerint, annak volna annyi emberséges altruizmusa, hogy bizonyos emberek iránti kegyetlen megnyilvánulásai mellett más bizonyos emberek iránt viszont őszinte aggódással viseltetik.
Sokkal inkább valószínű, hogy extrém dominanciaigénye miatt támad és korlátoz másokat.
Én ezt a magatartást tartom társadalomra veszélyesnek.
Nem az önrendelkezés jogának gyakorlását."
Felőlem mindenki úgy éli az ÉLETÉT, ahogy akarja, csak azzal ne veszélyeztessen másokat és ebbe ti nem gondoltok bele. Nincs bennem semmilyen dominanciaígény, csak a kötelező védőoltásellenzés olyan mintha a tankötelezettség ellen tiltakoznátok.
A másik kérdésem: Ha ne adj isten ti olyan országba utaztok, ahova KELL védőoltás akkor is megtagadjátok és kockáztatva a sárgaláz/malária/hepatitis A,B-t mentek abba az országba?
Nekem is fájt a karom egy-egy oltás után, de 1 nap alatt elmúlt és inkább ez, mint valami komoly bajom legyen.
az értelmi fogyatékosság kialakulásának bakteriális útja is van. vagyis volt. régen évente 36 000 gyerek lett ért. fogy. de védőoltással 98%-ban megelőzhető. Miért kéne kockáztatni?mert van kb 1% esélye, hogy gond lesz az oltásból? jaj... persze végül is ha több lesz az értelmi fogyatékos gyerek, nekem nem gond, mert lesz munkám, de azért nem hiszem, hogy örülnének neki a szülők.
amúgy meg ha kedves szülő nem oltatja a gyerekét, a gyerek elmegy óvodába/iskolába, esetleg elindít egy járványt, és mondjuk emiatt az én gyerekem halna meg, akkor azt hiszem a kedves anyuka sem élne sokáig...és nem a bűntatba halna bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!