Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Vannak olyan anyukak itt,...

Vannak olyan anyukak itt, akiknek ertelmi fogyatekos lett a gyermekuk?

Figyelt kérdés

Ha igen, miert? (Szules kozbeni oxigenhiany, vagy az agyukkal nem stimmelt valami meg a pocakban az ultrahang soran, esetleg magasabb tarkoredo ertek a 12. Heti ultrahangon)

Van olyan is, hogy egyszeruen nem lehet megtudni, hogy mitol lett fogyatekos?

Mikor kezdtetek felfigyelni, hogy baj van? Tenyleg igaz, hogy mar par honapos koraban lehet sejteni a bajt? (Nem tart szemkontaktust, ok nelkul sir, nem szeret olben lenni, stb ilyenekt olvastam)

Varom a tapasztalatokat.

2013. okt. 15. 11:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
kedves utolsó, milyen elváltozásokat láttak nálatok ultrahangon? le tudnád írni őket?
2013. okt. 23. 12:41
 22/27 anonim ***** válasza:
hát nem tudom már a papírokat elővenni, mert kidobáltam, ami hülén hangzik, de míg itt voltak, állnadóan nézegettem, nem bírtam túllépni, így kidobtuk a férjemmel...szóval ami az én laikus fejemben megmaradt, hogy a tarkóredő határ felett volt kicsivel, meg az agyi kamrák+szív nem fejlődött...vmint egy nagy vizenyő volt a gerinc vonalánál, ez volt a leggázabb, azt mondta a doki...:'(
2013. okt. 23. 14:01
 23/27 anonim ***** válasza:

Hat ne haragudj hogy ezt mondom, de ezek a tarkoredo mellett olyan sulyosnak szamito problemak, hogy biztos lehetsz benne, hogy tenyleg beteg lett volna. En megertem, hogy hogyan dontottel, es semmi kozom hozza, de velemenyem szerint jol dontottel, mert valoszinuleg nem ertelmi fogyatekos lett volna, mint a valaszolo kisfia, hanem sokkal rosszabb.

Orulok neki hogy van mar egy egeszseges gyermeked. Szeretnetek meg?

2013. okt. 23. 15:02
 24/27 anonim ***** válasza:

:') köszi, aranyos vagy...

Igen amúgy én is így gondolom, sőt a genetikus szerint még szinte tuti, hogy el is halt volna, és akkor meg kellett volna úgy is szülnöm...na, az aztán...

Hát az az igazság, hogy ez után olyan lassan bírtunk felengedni a férjemmel, hogy mi legyen, hogy már nagyon későn jött a kislányunk, nem merem a sorsot kísérteni, így már nem merünk még bevállalni, meg azért benne vannak az anyagiak is, de az kisebb részben..

2013. okt. 23. 18:34
 25/27 A kérdező kommentje:

Igen, en is ugy gondolom, ahogy ti.

Olyan nagy a bizonytalansag, hogy az mar nyomaszto.

Nekem pl az orvos azt mondta mielott hogy megnezett a 18 hetes uhn, hogy rendbe kell lennie a szivenek, az agynak es nem szabad hogy ez a folyadek esetleg odemava alakult vagy a gerincet korulolelo legyen.

Hat kedves valaszolo, nalatok minden megvolt, ugyhogy szerintem is jol dontottel. :)

Attol az anyukatol kerdeznek, akinek beteg lett a kisfia.

Azt mondod, hogy 8-9 honapos koraig semmi de semmi jele nem volt annak hogy mas lenne a tobbi babanal?

Teljesen egeszsegesnek tunt, aztan egyszercsak elkezdett romlani az allapota? Vagy mar regebb ota erezted es lattad, hogy itt valami nem stimmel? Ha igen, mibol?

2013. okt. 24. 12:09
 26/27 anonim ***** válasza:

igen, erre én is kiváncsi volnék...hogy érezted-e, hogy vmi nem stimm...?

Amúgy ez is olyan nehéz, van olyan ismerősöm, akinek a kisfia 4éves koráig nagykönyv szerint haladt, majd elkezdett nem beszélni, és anyilag is teljesen leállt...nem igazán tudják mi van vele..:-((( szóval a szülői aggódást sose lehet abbahagyni...

2013. okt. 24. 17:26
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo! Hogy vagytok? Egeszseges lett a baba,ugye?
2014. ápr. 17. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!