Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ettől tényleg fogyatékos...

Ettől tényleg fogyatékos lehet a babám?

Figyelt kérdés
A barátnőim mindig azzal idegesítenek hogy biztos fogyatékos lesz a babám.Mert mióta babát várok (mondjuk előtte is) kész idegroncs vagyok.Mindentől megrettenek,jó ha alszok napi 4-5 órát.Azt is csak úgy,ha beveszek napi 3 szem Valerina Relaxot.Bármitől elkap a sírás és a dühkitörés.Nyugtassatok meg,ettől ugye nem lehet beteg a babám? Vagy igen? :( (13 hetes vagyok)
2013. aug. 19. 03:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%
Nem, sok nő a hormonok miatt ilyen, de azért nyugodj meg, mert tényleg nem jó a babának.
2013. aug. 19. 05:14
 2/13 anonim ***** válasza:
77%

Azt gondolom,neked kár volt még gyermeket vállalnod.... :( Mi az,hogy idegroncs vagy,mindentõl megrettensz??? Nyugtatót kell szedned??? Mi lesz,ha megszületik a baba,és "idegroncs" leszel? ??

Töltsd az idõt arra,hogy elsajátíts különbözõ lazítási,stresszoldàsi gyakorlatokat. Senkinek nem segítesz a hisztijeiddel,árt a babànak és Neked is!!!

2013. aug. 19. 06:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A beteg tájékoztatón rajta an, hogy terhesseg es szoptatas alatt nem avasolt, te meg nyomod befelé.... Gratulálok.
2013. aug. 19. 06:24
 4/13 anonim ***** válasza:
73%

Lehet azt a gyógyszert szedned? valóban lekéne kicsit nyugodnod,hisz a legszebb időszakod éled,egy kisbabát hordol a szíved alatt! én azt mondanám Nyugi,nyugi,nyugi!!!

18+4 hetes kismami

2013. aug. 19. 07:22
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz fogyatékos az idegeskedéstől a babád, ellenben a Valerianat tilos szedni terhesség, szoptatás alatt, akár még vetélést is okozhat pláne, hogy ilyen gyakran szeded.
2013. aug. 19. 08:06
 6/13 anonim ***** válasza:
Inkább valami homeopátiásat szedj, amit lehet terhes nőknek is, vagy a magne b6-ot, az is jó ingerlékenységre, fáradékonyságra. Boldog babavárást és nyugodj meg, nekem is ilyen volt az elmúlt 2-3 hetem, bőgtem, naponta többször is, de megfogadtam, hogy jobban odafigyelek ezentúl :)
2013. aug. 19. 09:51
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Az idegeskedéstől nem lesz baja a babának de ki tudja,h eddig mennyit ártottál a nyugtatóval...Ne haragudj,h ezt írom de normális vagy te hogy nyugtatott szedsz várandósan??
2013. aug. 19. 10:02
 8/13 anonim ***** válasza:
Szia! Lehetőség szerint kerüld a gyógyszeszedést.Ha már ilyen feszült, ideges vagy, akkor gyógynövény alapú bogyókat szedj, italt fogyassz.Sok ilyen van, ami nem hogy árt, de még jót is tesz a terhességed alatt is.Nyugis babavárást!
2013. aug. 19. 10:45
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha csak idegeskednél attól nem lenne beteg a babád,én is nagyon ideges voltam mert a 6ik héten egyedül maradtam. De ha olyan gyógyszert szedsz amit nem szabad...egyáltalán hogy jutott eszedbe?
2013. aug. 19. 12:21
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
a valeriana relax az gyógynövény alapú nem? szerintem azt szedheti.
2013. aug. 19. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!