Vannak olyan anyukak itt, akiknek ertelmi fogyatekos lett a gyermekuk?
Ha igen, miert? (Szules kozbeni oxigenhiany, vagy az agyukkal nem stimmelt valami meg a pocakban az ultrahang soran, esetleg magasabb tarkoredo ertek a 12. Heti ultrahangon)
Van olyan is, hogy egyszeruen nem lehet megtudni, hogy mitol lett fogyatekos?
Mikor kezdtetek felfigyelni, hogy baj van? Tenyleg igaz, hogy mar par honapos koraban lehet sejteni a bajt? (Nem tart szemkontaktust, ok nelkul sir, nem szeret olben lenni, stb ilyenekt olvastam)
Varom a tapasztalatokat.
Nagyon sajnalom!
Mennyi volt nektek ez az ertek?
Es milyen vizsgalatokat vegeztettegek el a 12. Heti ultrahang utan?
sajnálom. :((
lett azóta másik gyermek? vagy ő az egyedüli nektek?
nem akarok kegyetlennek tűnni, de mások például látják a játszótéren hogy ő más? gondolok itt szélsőséges dolgokra, de tényleg nem akarlak bántani, csak érdekel, hogy pl nyitott szájjal van, vagy ilyesmi.
ne haragudj, nem szeretnék kellemetlenséget okozni, ha nem akarsz, nem muszáj beszélni róla.
csak az érdekelne, hogy mások észreveszik, hogy más?
tudom, ez nagyon nehéz lehet. és azt mondták, hogy ez a tarkóredő miatt volt?
nálunk is 3,3 a tarkóredő csak nekünk még nem született meg, 20 hetes vagyok
rettegek.
mehlepeny minta vétel negativ, sziv uh negativ, 18. hetin is minden oké.
na de ez amiket olvasok? ez rettenetes.
azt mondták hogy ilyen érték mellett is 93% az esély a teljesen egészséges babára, mig a normál tarkóredő értéknél 97%.
a gond az, hogy nálunk még most a 20. héten is megvan ez a tarkóredő és egyáltalán nem szivodott fel.
fogalmam sincs mit tehetnék, félek.
de már nem tudok mit tenni egyszerüen, igaz?
20 hetes vagyok és rettegés az egész.
nagyon sajnálom ami veled történt, van itt egy másik anyuka is, neki a kislányánál volt 3,5 az érték és neki értelmi fogyatékos lett a gyermeke, enyhe autisztikus tünetekkel.
hány éves vagy?
nálunk első baba és én rettegek.
sajnálom, ami nálatok alakult :(
de szerintem esélyem sincs már elvetetni sem pedig arra gondolok hogy ezt annyira nem tudnám feldolgozni és inkább várnánk a következőre akinek normális lesz ez az értéke.... egyszerűen rettegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!