Ha fogyatékos gyerekem betöltötte a 16. életévét, mennyi anyanap jár nekem egy évben utána?
Figyelt kérdés
2013. aug. 30. 21:51
2/7 A kérdező kommentje:
anyanap a munkahelyen jár, ha gyerek miatt nem tudsz menni vmiért dolgozni, és ez nem a szabadságból megy
2013. szept. 1. 14:11
3/7 anonim válasza:
Ilyen nem létezik, mar ne is haragudj. A gyerek miatt vagy táppénzre megy a szulo, vagy szabadságra. Gyerekenkent évi 2 nap pótszabadság van, régen ezt csak az egyik szulo tudta igénybevenni, ma mar mindkettőnek jár. Mas lehetőség nincs a szülőnek.
4/7 A kérdező kommentje:
Hát nem erről beszéltem? ANYANAP, fogyatékos gyerek után járó pótszabadság! NEM gyes, nem szabadság! Eddig is járt, de nem tudom most, hogy betöltötte már a 16-ot, változott-e valami! Erre lettem volna csak kiváncsi..
2013. szept. 1. 15:33
5/7 anonim válasza:
Mégegyszer mondom, olyan, hogy anyanap nincs, csak szabadsag. 16. életév betöltése utan pedig mar nem jár.m
6/7 A kérdező kommentje:
a munkahelyemen így is hívják, nem arra voltam kíváncsi hogy mi a neve szabályosan, nem ez a lényeg, de azért köszönöm....
2013. szept. 1. 18:31
7/7 anonim válasza:
Azért javított ki, mert nem közismert kifejezést használtál és nem értette a válaszoló (én sem). Ha valaki börtönszlenget használna egy kérdésnél biztos te is rákérdeznél, hogy az mi, ha nem értenéd emiatt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!