Lisztérzékeny vagy tejallergiás lehet?
szia,
vidd orvoshoz, de a lányomnál is nyáron egy ilyen virusos izé után, bejátszott egy ilyen átmeneti laktózérzékenység.
Ez azt jelentette, hogy 1 hónapig szigorúan, utána kicsit lazábban laktózmentes kajákat kellett neki adni.
Elsőre tök gáz volt, mert még a felvágottakban, kekszekben, mindenben van valamilyen tejszármazék, de aztán belejöttünk.
A Sparban mindenfélt tudsz venni, tej, tejföl, joghurt, túró rudi, tejszín...ezzel kell neki mindent csinálni.
Egy kicsit drágább, mint a sima tejtermékek, de nem vészes.
csomagoltba is csomó felvágott van, ami jó, a Sparban az a zöld csomagolású "Budget" sonka, a Gyulai májas, Albert keksz...
én nem hittem el, de 1 nap telt el, és a lányom evett mint a gép, és már másnap tök "szép" volt a kaksija..:-)
Ja, és az első héten annyit evett, nem győztem neki adni, egyből szépen visszakerekedett, mert nekem is lefogyott nagyon, mert én sme gondoltam, hogy vmi baj lehet, csak az tűnt fel, hogy miért kakil napi 3-4-5x, mikor alig eszik....
Majd írj, hogy mi volt vele...ezt próbáljátok meg, mert nem ártasz vele, és ha nem múlik 2 napon belül, akkor viszont doki!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!