Miért van ez a sok tejallergiás, lisztérzékeny, ekcémás kisgyerek?
Mert minden génmanipulálva van! Akár mit is ehetünk pl ha rágózol. Abba aszaprtám van az ekoli baktérium végterméke ami halálos de megvan engedve :D ajánlom nézd végig ezt a videót...
A második válaszoló nem tudom, milyen régi korról írt, de nincs igaza. Az elsővel viszont egyetértek.
Az egyik legnagyobb gond a génmanipulálás, a tápláléknak látszó tárgyak, amiket a multikban megveszünk, a millió vegyszer, a bébitápszerek!!! amik tele vannak módosított anyagokkal, plusz mindehhez hozzájön, hogy elfelejtünk gondolkodni, csak hagyjuk, hogy a média mindent becsöpögtessen az agyunkba, az anyai ösztönöket meg a józan paraszti észt kiiktatva... Most minden évben új táplálkozási ajánlások jönnek ki, hol lehet glutént adni, hol szigorúan tilos, aztán rájönnek, hogy mégis kéne, nem ettől lesz lisztérzékeny, aki az lesz, stb.
Ráadásul nagyon nehéz dolga van azoknak az anyukáknak, akik megpróbálják elkerülni a sok hülyeség fogyasztását, mert csak kevés helyen és méregdrágán lehet hozzájutni normális, tisztességes zöldséghez-gyümölcshöz, pláne húsféléhez...
"...attól még gyengék maradnak, és persze a gyerkeik is jóeséllyel gyengék lesznek."
Ez azért szerintem erős túlzás. Csak egy példa: 19 éves öcsém 9 hónaposan kapott először tejterméket, tejet és allergiás lett, de nagyon csúnyán, hasmenés, ronda bőrkiütés, hasfájás stb. Most 195 cm magas, 95 kg, makkegészséges (szimuláláson kívül mondhatom hogy soha nem volt beteg, mandulái megvannak, 32 egészséges foga van, NAPI 1 LITER TEJET ISZIK, stramm felnőtt lett belőle. Akkor megkérdezném: anno nem kellett volna "megmenteni", mert GYENGE volt?
Mindehhez még hozzátenném, hogy én és a másik tesóm nem voltunk tejérzékenyek, semmiféle allergiánk nincs, de a suliban ha kell ha nem betegek voltunk és a mai napig sokkal könnyebben megbetegszünk, mint az átlag ember (30-asok vagyunk).
Ez alapján nem hinném, hogy egy gyerekkori allergia (akár tej, akár liszt, akár pollen) miatt rá lehetne mondani valakire, hogy gyenge.
Azért mert manapság újabb és újabb hozzátáplálási trendek vannak,amik nagyrészét a tápszer gyártóknak kedvezve állítanak össze.A mi orvosunkat egyik tápszergyártó cég nem pénzeli,meg is mondta,hogy az a legjobb ha a gyerek meg ismerkedik az ételekkel 1 éves kora előtt.Kisfiam már 10 hónaposan kapott higított házitejet,minden tejterméket eszik,evett halat, a gyümölcsök nagyrészét eszi (kivéve eper,málna,ribizli) de ugye ezeknek még nincs is szezonja,nem eszik még tojásfehérjét mézet,és füstölt húsokat,dióféléket.
Ezekkel megvárom az egy évet,jó a füstölt húsokkal lehet a 1,5 évet is.De nem értek egyet a mai "trenddel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!