Miért nem engednek be a plázákban a boltokba bevásárlókocsival még ha kisgyerek ül is benne? A hétvégén nem engedtek be az Árkádban a BRENDON-ba. Meg lehet ezt tiltani? Főleg úgy hogy a kosár üres, csak az 1 éves gyerek ül a "gyerektartóban".
A bevásárlókocsi a tescoba meg az auchanba való, nem mindenféle üzletbe, még ha az a brendon is. Marha nagy kosár, össze-vissza megy a kereke, nem csoda, hogy nem engedik be. Igazuk van.
Vigyél magaddal babakocsit vagy kösd magadra a gyerekedet vagy jöjjön a lábán.
Biztos nem erre a válaszra vársz, de szerintem nincs igazad.
A vásárlók könyvébe beírt minden panaszt hivatalból ki kell vizsgáltatni, és a panaszost írásban tájékoztatni az ügy kimeneteléről.
Egyébként meg nagyon durva, pont a brendonba nem engedtek be? nagyon gáz.
Tudod mit nem értek? Hogy milyen bevásárlókocsiról van szó?
A Brendonnak van sajátja, abba is beülhet a gyerek, és azzal be lehet menni.
Amúgy a legtöbb üzletbe más bolt bevásárlókocsijával nem engedik, hogy bemenj. Ez független a gyerektől, alapszabály általában mindenhol, attól még nem kivételeznek, mert van gyereked. Az más kérdés, hogy persze lehetnének toleránsabbak (főleg a Brendonban, ha már bababoltról van szó), de hát más kocsival bemenni miért is akarsz?
Nem kell ellopni, több plázában is vannak bevásárlókocsik. Az Árkádban is vannak. Ezek a boltok kifejezetten nagyok, nem foglal nagyobb helyet egy bevásárlókocsi mint egy babakocsi. Ha valaki lopni akar az a babakocsiban is el tudja dugni a cuccot, erre van az elektronikus lopásvédő, amit használnak is mindenütt.
Értem én, de gyerekkel miért ne lehetne betolni, főleg egy bababoltba, nevetséges.
Még mindig nem érted?
Mert nem a Brendon bevásárló kocsija!
A tescos bevásárlókocsit sem tolod el a közelben lévő lidl-be
Szerintem sem ezt akarod hallani, de az a baj, hogy kivételnek érzed magad, mert van gyereked. Nekem is van, mégsem jutna eszembe más bevásárlókocsival bemenni más üzletbe.
Igen, a Brendon lehetne toleránsabb, és segíthetett volna neked pl. a babádat átültetni a saját bevásárlókocsijába, de nem köteles senki sem beengedni téged egy másik üzlet bevásárlókocsijával. Ja, és százszor kellemetlenebb és bunkóbb dolgok is történnek ennél a gyermekes anyukákkal. Tolerancia semmi sokszor, de a te esetedben nem látok felháborító dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!