Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Most mit csináljak? Fontos!...

Most mit csináljak? Fontos! Többi lent

Figyelt kérdés

A fiam 1 hete köhög, szerdán volt csak doki, bevittem, kapott gyógyszert,de antibiotikumot nem, mert csak köhögött, picit piros volt a torka, csütörtöktől 39-40 fokos láza volt, semmi nem vitte le, pénteken újra dokihoz vittem, kapott antibiotikumot, azóta szedjük, de még mindig változatlan az állapota, tegnap már nem volt lázas, ma megint kezdődik "elölről"...

Nincs ma a dokink, nem tudom mit csináljak.

Adjam tovább a gyógyszereket és majd csak meggyógyul vagy vigyem le a kórházba vagy mit csináljak??

Segítsetek!

2013. ápr. 29. 09:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha kórházba voszed készítenek egy rtg- t és vérvizsgálat történik vagyis sokkal nagyobb biztonsággal derül ki, mi a baja a kicsinek. A háziorvos bár mindent megtesz neki nincsenek meg a feltételei ahoz, hogy mindent ki tudjon deríteni. Egyébként az antibiotikumnak idő kell, amíg használ.
2013. ápr. 29. 12:50
 12/12 A kérdező kommentje:
4 napot voltunk kórházban, hörgőgyulladás, középfülgyulladás..:(
2013. máj. 12. 10:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!