Milyen betegségeket okozhat egy cica a kisbabának? (toxoplasmán kívül)?
Légyszi, aki tudja írja már le nekem konkrétan a betegségek nevét, meg miden egyebet.
Én már úúúúgy unom, hogy minden félművelt ember a környéken arról regél, hogy a szerencsétlen szobacicám miatt mennyi veszély leselkedik a két kisgyerekünkre.
Köszi előre is.
Az elôzôekkel nagyjából egyetértek. Még csak annyit: a túlzásokat itt is kerülni kell. A cicának semmi keresnivalója a babaszobában, pláne a baba ágyában, bármilyen tiszta is. Nekem adtak azért vissza cicát, mert a 11 hónapos gyereket együtt altatták vele, és a kicsi allergiát kapott. (Elôtte is volt macskájuk, de az nem járt be a babához.)
Én magam is anyuka vagyok, a gyerekek is cicák közt nônek fel (benti cicák), de 3 éves kor alatt nincs állat az ágyban. Pont azért nincs, hogy ne legyen belôle allergia. A normális együtt játszásnak viszont nincs akadálya.
Egy volt cicatenyésztô anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!