Milyen betegségeket okozhat egy cica a kisbabának? (toxoplasmán kívül)?
Légyszi, aki tudja írja már le nekem konkrétan a betegségek nevét, meg miden egyebet.
Én már úúúúgy unom, hogy minden félművelt ember a környéken arról regél, hogy a szerencsétlen szobacicám miatt mennyi veszély leselkedik a két kisgyerekünkre.
Köszi előre is.
Ja és toxoplasmát hamarabb kap a gyerek a homokozóban, vagy a földdel szennyezett zöldségek (pl. sárgarépa) megfogásával, mint a macskától. Jó lenne, ha a sok tudor nagyokos mielőtt beszél, utánaolvasna a témának.
Kedves kérdező, én holnapra vagyok kiírva a harmadik babómmal - remélem, ki is akar bújni hamarosan - két nagyobbomnak sem volt soha baja, pedig nem tiltottam őket sem a cicától, sem a kutyától (mindkettő lakásban van nálunk) plusz rendszeresen kijárunk a lovaimhoz anyukámékhoz a tanyára.
A nagyobb 4 éves lesz, a kisebb 22 hónapos, egy kezemen meg tudom számolni, hogy ketten együtt hányszor voltak betegek életükben. Pedig a nagyobbom már ovis. Szóval ne is állj szóba hülyékkel, semmi gondja nem lesz a gyerekeidnek a szobacicádtól, sőt, állat mellett kiegyensúlyozottabban fejlődik a gyerek és rengeteget tanul!!
Gabka77, rosszul vagyok a lekezelo valaszaidtol!
"Jó lenne, ha a sok tudor nagyokos mielőtt beszél, utánaolvasna a témának."
Gyors szulest kivanok neked, hogy aztan a BABAK temakorben osztogathasd az eszt!
Kedves utólsó! Ha tudnál olvasni, akkor észrevennéd, hogy ez itt a "babák" témakör. És ha valaha is gyakoroltad volna az értő olvasást, akkor nem gondolnád lekezelőnek a válaszomat - ellentétben a tiéddel, ami még rosszindulattal is tele van.
Mégis, ki szólított meg téged? Mi a bánatért kötsz bele másokba, nincs jobb dolgod?
Bocsi, altalaban a terhesseg temakorben osztod az eszt, elneztem. Egyebkent nem en vagyok az elso, aki megemliti neked ezt a lekezelo stilust.
Dehat tudjuk..... egy farmon elsz, allatok kozott es a harmadik gyereked szulod, termeszetesen otthon. Es szuper anya is vagy.
Farmon él a nénikéd. :-) Vannak lovaink igen, a szüleimnél, kinn a tanyán. Én egy lakóparkban egy sorházban élek, nagyokos.
Egyébként még mindig azt magyarázd már meg nekem, hogy ugyan ki volt itt a lekezelő???
Idézem a kérdést: "Légyszi, aki tudja írja már le nekem konkrétan a betegségek nevét, meg miden egyebet.
Én már úúúúgy unom, hogy minden félművelt ember a környéken arról regél, hogy a szerencsétlen szobacicám miatt mennyi veszély leselkedik a két kisgyerekünkre.
Köszi előre is."
Erre azt válaszoltam, szó szerint:
"Jó lenne, ha a sok tudor nagyokos mielőtt beszél, utánaolvasna a témának. " és ezután részleteztem, miért. Ami egyébként orvosi szakvélemény, nem az én fejemből pattant ki.
De ha problémád van az értő olvasással, azt általános iskola alsó tagozatában tanítják - jártál??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!