Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen betegségeket lehet...

Milyen betegségeket lehet attól kapni, ha egy cica belelehel a szádba?

Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 16:59
 1/6 anonim ***** válasza:
nekem kutyám nemrég sikeresen bele NYALT a számba... kiöblitettem fogatmostam és semmibajom...bár én jóformán kutyák közt nőttem fel, aki nemnagyon annak veszélyesebb lehet
2012. jan. 3. 17:08
 2/6 anonim válasza:
Igaza van az előttem írónak, hogy hogyha macskák közt nőttél fel, akkor semmi bajod. De ha mégis rosszul vagy egy tanács: NYERS fokhagyma, 2-3 gerezd, vágd fel, és idd meg tejjel vagy vízzel (a tejet azért javaslom, mert akkor kevésbé büdös lesz a leheleted). a fokhagyma, természetes antbiotikum.
2012. jan. 3. 17:40
 3/6 A kérdező kommentje:
mondhatni cicák között nőttem fel, de az eset úgy történt, hogy a cicám rám feküdt aludni, én nem ébredtem fel, csak félálomban éreztem a büdös kis leheletét, aztán órákig így voltunk. Szóval hosszú ideig lehelgetett.
2012. jan. 3. 17:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lesz tőle semmi bajod. Igazából az élősködőktől kell tartani, vagy ha mondjuk kinti cica és evett előtte piszkos egeret, vagy valami dögöt, ilyesmi.

Szóval ha valami bajod lesz tőle akkor az fel fog tűnni, így tudják majd kezelni.

De nem gondolom, hogy ettől bármi bajod lenne.

2012. jan. 3. 20:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Szinte semmilyet. Hacsak nem köpköd lárvákat a szádba, amit nem hinnék, hiszen ha egy ágyban alszol a cicával, biztos odafigyeltek rá.

Nyugi, semmi bajod se lesz tőle, a büdin kívül.

2012. jan. 3. 23:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz bajod. De ahogy elképzelem ezt a jelenetet :DDD hát ez aranyos :)))
2012. jan. 4. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!