Egy hallott macska terjeszt betegségeket?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor rám vagy egy másik macskára veszélyesebbek?2009. dec. 22. 18:29
1/10 anonim válasza:
jujj de buta eszű vagy!
a dög mindenre veszélyes mindegy hogy macska, ember, kutya vagy egér stb..
talán meg akarod enni
3/10 anonim válasza:
Nem akarod eltemetni, vagy mi?
Egy tetemben egyből megjelennek olyan baktériumok amik semmiképpen sem hasznosak egy élő szervezet számára sem, tehát ugyanúgy káros egy macskára mint egy emberre.
4/10 anonim válasza:
szomszédba van a halott macsek??tele van baktériumokal kerüld el...
6/10 anonim válasza:
Baktériumok, döglegyek, férgek, dögevők, minden jön oda aminek csak kell. És megbetegedhetsz tőle. Leginkább temesd el, de ha már 'ennyire halott' gumikesztyűben és ilyesmiben, ne nyúlj hozzá.
Halott.
7/10 anonim válasza:
Ha pesti vagy a tudakozótól megkérdezed az illatos úti telephely telefonszámát felhívod őket és elviszik.Ez a dolguk.
8/10 A kérdező kommentje:
nem... vidéki vagyok
De a cicám érintkezett a döglött macskával és lehet valami baja???
2009. dec. 24. 16:17
9/10 anonim válasza:
ha be van oltva a cicus talán nem feltétlen.Minden településen vagy körzetben kell hogy legyen közterület felügyelet vagy sintérszolgálat azok a dögöket is elviszik.Ha még ott a tetem szerintem mindenképp hívd fel a tudakozót /198/ hogy hol lehetnek ilyen cégek.
10/10 anonim válasza:
ha be van oltva a cicus talán nem feltétlen.Minden településen vagy körzetben kell hogy legyen közterület felügyelet vagy sintérszolgálat azok a dögöket is elviszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!