Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Bronchitis után egy héttel...

Bronchitis után egy héttel láz 3 éves gyereknél?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy hete kb a fiamnak bronchitise volt, 2 napot korhazban volt,mert leesett kicsit a veroxigenje. Nem kapott semmit, csak a Sultanol pipat ami alapbol is volt neki.. majd most egy hetre ra 38 fokos laza lett ejjel, de napkozben meg semmi. Kicsit kohog, de az orra sem folyik. Tehat csak ez az ejszakai laz. Hangulata teljesen jó.

Tapasztalt valaki hasonlot? Kicsit nekem erdekes..

febr. 8. 18:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
8/10 ez a féktelen orrszívás csak nálunk divat, Hegyeshalom után nem is hallottak erről, a minél többet annál inkább elvről. Máshol sem megy többször a fülükre a gyerekeknek mint, itthon,ez is egy tipikus balkáni tévhit. Genetikán, immunérettségen, és egyéni anatómiai adottságokon múlik főként.
febr. 9. 17:23
 12/18 anonim ***** válasza:
Akkor nálunk csak véletlenül hat mindig. 😉
febr. 9. 17:28
 13/18 anonim ***** válasza:
Igen, ahogyan a Mari néninek is 3 nap után elmúlt a torokfájása az antibiotikumtól, Julcsi néni kislánya pedig eszi a csodalekvárt és azóta még nem volt beteg. Azért ellenkező példáért nem kell messzire menni, itt is írta valaki,hogy influenzás volt a gyerek és "ráment" a fülére". Na vajon miért ha hatékony a preventív terápia?
febr. 10. 07:56
 14/18 anonim ***** válasza:
Képzeld, 3szor volt olyan, hogy egy hét itthonlevés után, hétfőn vittem a fiam oviba. Egy minimálisan még taknyos volt. Mind 3 alkalommal keddre fülgyulladást kapott, mivel hétfőn az oviban senki nem szívta az orrát. Azóta kénytelen vagyok 2 hetet itthon tartani és szívni az orrát. Így nem gyullad be a füle... A másik gyerekem is fülfájós, de ő nen ilyen, nála más a kulcs. Szóval minden gyerekre más vonatkozik. Szóval kérlek ne terjessz valótlanságot csak mert bizonygatni akarod, hogy csakis a te véleményed lehet valós.
febr. 10. 14:46
 15/18 anonim ***** válasza:

5ös vagyok. Én írtam az influenza utáni fülgyulladást.

A lányom 9 éves. Folyamatosan fújja az orrát.

Tehát nem az orrszívás hiánya okozta. A fülész főorvos azt mondta,szövődmény.

Amúgy múlt szerda óta váladékozik a füle,és rettenetesen lassan gyógyul. Ma is szívatták neki, szerdán is fogják.

Én nem tudom,milyen baktérium ez, de hogy semmit nem hat rá az antibiotikum, az is biztos.

Még jó,hogy már nem fáj neki!

És a doki szerint egyetlen félrement orrfújás elég hozzá!

febr. 10. 15:27
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez nem valótlanság, ezek tények. Nemcsak magyarul,hanem nemzetközi cikkeket is olvasok,ilyet sehol nem láttam, hogy orrszívással el lehet kerülni a szövődményeket,csak magyar oldalakon. Ehhez képest, nálunk is ugyanúgy szövődményesek a gyerekek,mint bárhol máshol. Mindenki abban hisz amiben akar, de az egy illuzió,hogy majd orrszívással nem lesz fülgyulladás,manduladuzzanat meg hasonlók. Azért elég nehéz lenne elhinni, hogy a "fejlett" országok egységesen állítanak valamit , Magyarország tök mást mond, és el kéne hinni,hogy itt mindenki hülye csak Magyarország helikopter....
febr. 10. 15:33
 17/18 anonim ***** válasza:
15ös, az erős orrfújás többet árt,mint használ nagy nyomással simán belemehet a középfülbe a valadék,aki meg hajlamosabb rá lesz egy jókis gyulladása. Csakhát ugye erről nem nagyon hallani,hogy bárki is beszélne...
febr. 10. 16:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Értem, hogy mit írnak, én is olvastam róla. (Meg az ellenkezőjéről is.) Viszont saját életbeli tapasztalat, hogy ha nem szívom a gyerek orrát, akkor rámegy a fülére. Ha meg szívom, nem megy rá. (Esetünkben az oviban nem szívták.). Nem fogom meghazudtolni a saját tapasztalásainkat, ha egyszer nálunk (az egyik gyerekemnél) így van. :D
febr. 10. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!