Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Bronchitis után egy héttel...

Bronchitis után egy héttel láz 3 éves gyereknél?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy hete kb a fiamnak bronchitise volt, 2 napot korhazban volt,mert leesett kicsit a veroxigenje. Nem kapott semmit, csak a Sultanol pipat ami alapbol is volt neki.. majd most egy hetre ra 38 fokos laza lett ejjel, de napkozben meg semmi. Kicsit kohog, de az orra sem folyik. Tehat csak ez az ejszakai laz. Hangulata teljesen jó.

Tapasztalt valaki hasonlot? Kicsit nekem erdekes..

tegnap 18:17
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ez egy újabb fertőzés.
tegnap 18:23
 2/7 A kérdező kommentje:
😭🥲 megőrülök mar ezektol a betegsektol..
tegnap 18:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van. Nem bronchitise volt, hanem a szokásos lázzal járó influenzája. Rá egy hètre meg köhögés plusz láz. Aztán folytatódott taknyossággal, most a hasmenés részénél tartunk...
tegnap 21:44
 4/7 A kérdező kommentje:

Remelem mi nem jutunk el a hasmenesig 🤦‍♀️😭 egyebkent az volt

Neki, elegge fulladt szegenyem

tegnap 21:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem meg szövődmény. Mindenképpen vidd vissza a lehető leghamarabb az orvoshoz!

Nálunk is szövődményes lett az influenza. Már talán 3. hete lesz itthon a gyerek hétfőn.

Még jó,hogy az eredeti végzettségem tanár,és tanítom itthon...

tegnap 22:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó válaszoló! Megkérdezhetem nálatok milyen szövődménye lett az influenzának?
ma 00:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Fülgyuszi fülfelszúrással. Fül-orr-gégész föorvosnő mondta,hogy az egy héttel azelőtti influenza szövődménye.

Igazság szerint az volt a baj,hogy nem kapott antibiotikumot, és felülfertőződött. Neki mindig kell megelőzésképpen. Csak most influenza elleni gyógyszert kapott (Tamiflu), de nagyon rossz állapotba került tőle,mert nem minden gyógyszert tud szedni. Kicsit bonyolult...

Most Supraxot és Memotason szteroidos orrspray-t kapott. Meg Ambroxol szirupot.

Lassan 3 hete beteg,és még mindig nagyon taknyos és nagyon köhög.

Szegény nagyon megszenvedi.

ma 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!