Mitől lehet? Az ünnepek alatt influenzásak voltunk. 3 éves gyerkőcöm újra lázasodás miatt kapott antibiotikumot. Ezt egy hete befejezte, viszont azóta alig akar enni, azt mondja nem éhes mellé feltűnően sokat büfizik. Kezdek aggódni.
Az előző tökéletesen leírta. Újralázasodás miatt?
Az antibiotikum baktériumra való. Gondolom az orvosotokat nagyban szponzorálja a gyógyszeripar. Siralmas ami megy gyógyítás címszóval.
Velem most ugyanez volt. Influenzás lettem, felülfertőződött így kellett az antibiotikum. Az influenzától 0 étvágyam volt, az antibiotikum pedig brutál savat csinált nekem. Természetesen probiotikum mellett....
De ti csak a láz miatt szeditek? Csak mert a kislányom is átesett rajta, volt is visszaesés a lázban, de nem találtak felülfertőződésre utaló jeleket (tüdeje/torka tiszta), így nem kapott semmit. Már túl van rajta.
Köszönöm a válaszod! Érdekes, hogy ahány orvos, annyi megközelítés.
Lányomnál 5 nap iszonyat magas láz volt, tudom milyen szörnyű :/ nálunk ragaszkodott hozzá az orvos, hogy influenzára nem hat az antibiotikum.
Nagyon durva idén az influenza, senkinek nem kívánom. Jobbulást!
6 voltam
Helyettesítés volt sajnos. A saját orvosa szerintem nem írta volna fel, egyáltalán nem tolta soha a gyerekbe ezeket a gyógyszereket. Biztos közrejátszott, hogy jöttek az ünnepek. Eddig egyetlen egyszer szedett ezelőtt antibiotikumot, akkor nem volt ez a panaszunk. Ezért is estem kétségbe kicsit. Lehet váltok enterolra azt erősebbnek mondják.
Köszönöm a kedves válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!