Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Folyamatosan melegíteni kell...

Folyamatosan melegíteni kell a fülét sóval, ha nem bírja a fájdalomtól?

Figyelt kérdés

Most szúrták fel neki délelőtt. A dokinő azt mondta,melegíteni kell neki sóval vagy melegvizes palackkal.

De annyira nem bírja,le se hajtja a fejét,annyira kivan már idegileg.

Tényleg folyamatosan melegíteni kell ma? Anélkül nem tisztul ki? Amúgy folyik rendesen kifelé a véres lötty....

De szegény gyerek csak kiabál hajnal 2 óta...meg sír. Már nagyon sajnálom...

(Antibiotikumot, fájdalomcsillapítót természetesen kap. De mit se ér ilyen gyulladás ellen...)

febr. 5. 14:19
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 Miss Lady ***** válasza:
53%
Ennyi idióta válaszolót…
febr. 6. 20:00
 52/61 anonim ***** válasza:
89%
Van egy négy gyerekes, gyógyszerész végzettségű (5 év egyetem) rokonom, aki pl. betegtájékoztatókat is fordít, mindig őt szoktam faggatni, mit lehet mi után adni, ha az egyik nem használ vagy nem hat olyan hosszan, mint ahogy jöhetne a következő adag. Fájdalomcsillapítóból lehet 3-4 óránként váltva, de más hatóanyagút adni (nem mindegy persze, melyiket, ezt orvostól vagy patikában kell megkérdezni, akár telefonon és nem egy anonim fórumon), így ugye ugyanazt viszont csak 6-8 óránként adod. Szerintem a te dokid is így értette. Természetesen törekedni kell arra, hogy minél kevesebb gyógyszerrel terheld a gyerek szervezetét, de ha szenved, azért van rá biztonságos lehetőség, hogy csillapítsd a fájdalmát és tudjon pihenni és gyógyulni.
febr. 6. 20:03
 53/61 A kérdező kommentje:

52!

Milliószor leírtam itt, hogy 4 óránként kapott gyógyszert.

Ezt keveselték itt, és 2 vagy 3 óránként ajánlották.

Arra pedig NEM vagyok hajlandó a gyerek érdekében!

Látod, te is 4 órát írtál!!!!

febr. 6. 21:09
 54/61 A kérdező kommentje:

51!

Ne is törődj vele! Tudod az ilyen nők otthon meg se szólalhatnak általában. Vagy nagyon rossz nevelést kaptak gyerekkorukban. Itt élik ki magukat.

Ráadásul folyamatosan elferdítették,amit írtam. Dehát lehet,hogy ennyi "örömük" volt aznap!

Nekem nagyon erősnek kell lennem az élet minden percében. Nem fog pár kiéhezett nő kibillenteni. Ahhoz azért nekem már sokkal több kell.

febr. 6. 21:21
 55/61 Miss Lady ***** válasza:
Nem neked írtam, hanem a kétórás ganénak
febr. 6. 21:25
 56/61 anonim ***** válasza:
46%

#46 és kaptál is választ. A fülmelegítős sapka. Amire semmi reakció nem érkezett részedről. Pedig az segített volna. De te egyfolytában azon lovagoltál, hogy 2-3-4 óránként lehet-e gyógyszert adni.

Szóval az egész kérdésnek inkább hergelés jellege lett így.

febr. 7. 07:26
 57/61 Miss Lady ***** válasza:

54!

Jajjj bocsánat, nem olvastam el figyelmesen és azt hittem, h azt hitted rád értettem, de amúgy nem, a kétórás ganéra :)

febr. 7. 14:58
 58/61 A kérdező kommentje:

56!

Csak tudnám, hogy mi értelme van annak,hogy nem olvassátok el a válaazaimat,és úgy írogattok??

Hm?

Írtam,hogy vettünk infralámpát.

febr. 7. 15:03
 59/61 anonim ***** válasza:
51%
Szuper ügyes vagy👏👏👏👏
febr. 7. 15:21
 60/61 A kérdező kommentje:

59!

Ellentétben veled, aki el se tudja olvasni,hogy mit írok.

febr. 7. 15:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!