Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Folyamatosan melegíteni kell...

Folyamatosan melegíteni kell a fülét sóval, ha nem bírja a fájdalomtól?

Figyelt kérdés

Most szúrták fel neki délelőtt. A dokinő azt mondta,melegíteni kell neki sóval vagy melegvizes palackkal.

De annyira nem bírja,le se hajtja a fejét,annyira kivan már idegileg.

Tényleg folyamatosan melegíteni kell ma? Anélkül nem tisztul ki? Amúgy folyik rendesen kifelé a véres lötty....

De szegény gyerek csak kiabál hajnal 2 óta...meg sír. Már nagyon sajnálom...

(Antibiotikumot, fájdalomcsillapítót természetesen kap. De mit se ér ilyen gyulladás ellen...)

febr. 5. 14:19
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 A kérdező kommentje:
Doki 6 órát mondott!!!
febr. 5. 15:24
 12/61 A kérdező kommentje:
Okosok...
febr. 5. 15:25
 13/61 A kérdező kommentje:
Inkább hiszek egy főorvosnőnek,mint itt random takarító Julinak...
febr. 5. 15:25
 14/61 A kérdező kommentje:

8!

Ezt akárki írhatta a netre!

A felháborító az,hogy lehülyézed a főorvos ajánlását. Az a felháborító!

febr. 5. 15:27
 15/61 anonim ***** válasza:
81%

Amúgy abban igazuk van a válaszolóknak, hogy 3 óránként lehet adni váltott hatóanyagot. Más kérdés, hogy ezt milyen stílusban adták elő.... :/

Egyébként van a patikában fülmelegítős sapka. Abban zselé párna van, azt megmelegíted, és beleteszed a sapka zsebébe. Nem közvetlenül érintkezik a bőrrel, szerintem elviselhetőbb, mint a sópárna.

Amúgy a nagyon okosoktól kérdezem, akik a felszúrás ellen vannak: szakadt már át a gyereketek dobhártyája a gennyes váladéktól? Nem vicces. Rohadtul fáj. És ha szúrják, akkor egy szabályos lyuk lesz, ahol ki tud folyni. Ha nem szúrják, akkor szakad. És az hegesedik. És rámehet a hallásra. De igen, tényleg hülye régimódi a fülészet......

febr. 5. 15:32
 16/61 anonim ***** válasza:
100%

3, és nálunk nincs is annyi ebből fakadó hallássérülés, mint máshol.

A legjobb szúrni, mert éles szélű, ideális helyen ejtett metszés, minimális heggel gyógyul; míg a magától megnyíló, repedő dobhártya a leggyengébb részen szakad át, cikkcakkos, jóval vastagabb és rugalmatlanabb heggel gyógyul.

febr. 5. 15:43
 17/61 anonim ***** válasza:
54%
Két óránként adj neki felváltva, két különböző hatóanyagú fájdalomcsillapítót.
febr. 5. 15:44
 18/61 Kólauborkával ***** válasza:
90%
Én még kicsi voltam (4-6?), amikor kiszúrták, tehát a memóriám tévedhet, de úgy emlékszem felszúrás után azonnal jött az enyhülés, nekem furának hangzik, hogy azóta is ennyire fáj.
febr. 5. 15:50
 19/61 anonim ***** válasza:
43%
febr. 5. 16:15
 20/61 anonim ***** válasza:
27%

Te egy igazán idióta szülő lehetsz.

Betesda oldaláról tettem be hogy hogyn kell lázat csillapítani!

febr. 5. 16:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!