Folyamatosan melegíteni kell a fülét sóval, ha nem bírja a fájdalomtól?
Most szúrták fel neki délelőtt. A dokinő azt mondta,melegíteni kell neki sóval vagy melegvizes palackkal.
De annyira nem bírja,le se hajtja a fejét,annyira kivan már idegileg.
Tényleg folyamatosan melegíteni kell ma? Anélkül nem tisztul ki? Amúgy folyik rendesen kifelé a véres lötty....
De szegény gyerek csak kiabál hajnal 2 óta...meg sír. Már nagyon sajnálom...
(Antibiotikumot, fájdalomcsillapítót természetesen kap. De mit se ér ilyen gyulladás ellen...)

17!
Kétóránként? Kinyírnám a máját!!
Az ORVOS mondta,hogy 6 óránként adjam. Nagyon maximum 4 óránként, de már az is káros.
Szóval. Ne engem szidjatok itt, meg biztassatok itt a túladagolásra,mert nem is ismeritek a konkrét gyereket!
Amúgy: felment a láza 38.7-re, elaludt. 2x megébredt,azt mondta,nem fáj a füle.
Hajnalban kapott Cataflamot, reggel Nurofent, délben Flamborint és 4-kor Cataflamot..
Kapott gyógyszert.
Csak az engedélyezett mennyiség NEM VOLT ELÉG.
Ezért született a kérdés. Több gyógyszert a doki szerint nem adhatok. És mivel ő ismeri a gyereket 0 napos korától, nem is adok.
4 óránként kap, reméljük, holnap már jobb napja lesz.
Hétfőn kontroll.

23!
Nem szenved. Azt mondta,megszűnt a fájdalom. Alszik. Mint leírtam. El kellene olvasni.
Akkor ítélném szenvedésre, ha 2 óránként megtömném gyógyszerrel. Mivel az én felelősségem (meg az orvosáé), hidd el, ez a maximum,amit tehettünk érte.
Ha lehetne 2 óránként adni, az orvos MONDTA VOLNA!

Felébredt. A láza lement 37.7-re és bár rántott húst nem, de egy kis sült krumplit ketchuppal eszik.
Azt nézve,hogy egész nap szinte nem evett semmit,szerintem ez eredmény.
Még kap egy adag Supraxot fülészeten írták, 2 üveggel.
Mielőtt ebbe is belekötne valaki, ezt kaphat, másikat meg nem, mert nagyon rosszul van tőle. Szóval marad a Suprax.
25!
Neked mi bajod?
És még csodálkoztok a stílusomon,mikor ilyen bejegyzéseket kapok.
Most erre hogy reagáljak, ha egyszer én nem írok valótlanságot a netre?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!