Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Folyamatosan melegíteni kell...

Folyamatosan melegíteni kell a fülét sóval, ha nem bírja a fájdalomtól?

Figyelt kérdés

Most szúrták fel neki délelőtt. A dokinő azt mondta,melegíteni kell neki sóval vagy melegvizes palackkal.

De annyira nem bírja,le se hajtja a fejét,annyira kivan már idegileg.

Tényleg folyamatosan melegíteni kell ma? Anélkül nem tisztul ki? Amúgy folyik rendesen kifelé a véres lötty....

De szegény gyerek csak kiabál hajnal 2 óta...meg sír. Már nagyon sajnálom...

(Antibiotikumot, fájdalomcsillapítót természetesen kap. De mit se ér ilyen gyulladás ellen...)

febr. 5. 14:19
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
93%
Már nem vagyok mai fiatal,de az biztos,hogy akkoriban is nagyon ment ez a fülfelszúrás dolog. Nem volt ennyi hókuszpókusz,mint manapság,orrszívó porszívó,csodavitamin,és nem volt több szövődmény. Ma már minden is van,és a gyerekek pont ugyanolyan betegek és szövődményesek mint régen voltak.
febr. 5. 16:47
 22/61 A kérdező kommentje:

17!

Kétóránként? Kinyírnám a máját!!

Az ORVOS mondta,hogy 6 óránként adjam. Nagyon maximum 4 óránként, de már az is káros.

Szóval. Ne engem szidjatok itt, meg biztassatok itt a túladagolásra,mert nem is ismeritek a konkrét gyereket!

Amúgy: felment a láza 38.7-re, elaludt. 2x megébredt,azt mondta,nem fáj a füle.

Hajnalban kapott Cataflamot, reggel Nurofent, délben Flamborint és 4-kor Cataflamot..

Kapott gyógyszert.

Csak az engedélyezett mennyiség NEM VOLT ELÉG.

Ezért született a kérdés. Több gyógyszert a doki szerint nem adhatok. És mivel ő ismeri a gyereket 0 napos korától, nem is adok.

4 óránként kap, reméljük, holnap már jobb napja lesz.

Hétfőn kontroll.

febr. 5. 17:30
 23/61 anonim ***** válasza:
67%
Csak hagyd nyugodtan szenvedni a gyereket.
febr. 5. 17:37
 24/61 A kérdező kommentje:

23!

Nem szenved. Azt mondta,megszűnt a fájdalom. Alszik. Mint leírtam. El kellene olvasni.

febr. 5. 17:38
 25/61 anonim ***** válasza:
32%
Éppen most🤣🤣🤣🤣🤣
febr. 5. 17:40
 26/61 A kérdező kommentje:

Akkor ítélném szenvedésre, ha 2 óránként megtömném gyógyszerrel. Mivel az én felelősségem (meg az orvosáé), hidd el, ez a maximum,amit tehettünk érte.

Ha lehetne 2 óránként adni, az orvos MONDTA VOLNA!

febr. 5. 17:40
 27/61 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, új vagyok itt, tanácsot nem írok erre, láthatóan megoldod úgy is. Eüs vagyok, picit kérlek tájékozódj a fájdalomcsillapításról. Meg picit a stílusod is gáz, de az nyilván off. Nyilván bízol a dokiban, ez nagyon jó, de nyisd ki a szemed is azért a világban. Ha én a gyerekorvosra hallgatnék kizárólag és más orvost meg se hallgatnék, gyerekeim már lehet nem itt lennének olyan szinten kókler. Attól, hogy valaki dr, sajnos nem jelent sokszor semmit. :( Biztosan jól csinálsz mindent, de az elmúlt oldalak írásai alapján vannak gondok, az látszik. Olvasgass szakmai oldalakon. Szép estét!
febr. 5. 18:26
 28/61 A kérdező kommentje:

Felébredt. A láza lement 37.7-re és bár rántott húst nem, de egy kis sült krumplit ketchuppal eszik.

Azt nézve,hogy egész nap szinte nem evett semmit,szerintem ez eredmény.

Még kap egy adag Supraxot fülészeten írták, 2 üveggel.

Mielőtt ebbe is belekötne valaki, ezt kaphat, másikat meg nem, mert nagyon rosszul van tőle. Szóval marad a Suprax.

febr. 5. 18:47
 29/61 A kérdező kommentje:

25!

Neked mi bajod?

És még csodálkoztok a stílusomon,mikor ilyen bejegyzéseket kapok.

Most erre hogy reagáljak, ha egyszer én nem írok valótlanságot a netre?

febr. 5. 18:48
 30/61 anonim ***** válasza:
47%
Valötlamságot nem csak buta vagy. Itt kérsz tanácsot de semmit nem fogadott el mert az orvos. Sajnálom a gyermekedet hogy egy ilyen szülővel kell felnőnie aki az orvost preferálja és nem a gyerek szenvedésén segít.
febr. 5. 19:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!