Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Folyamatosan melegíteni kell...

Folyamatosan melegíteni kell a fülét sóval, ha nem bírja a fájdalomtól?

Figyelt kérdés

Most szúrták fel neki délelőtt. A dokinő azt mondta,melegíteni kell neki sóval vagy melegvizes palackkal.

De annyira nem bírja,le se hajtja a fejét,annyira kivan már idegileg.

Tényleg folyamatosan melegíteni kell ma? Anélkül nem tisztul ki? Amúgy folyik rendesen kifelé a véres lötty....

De szegény gyerek csak kiabál hajnal 2 óta...meg sír. Már nagyon sajnálom...

(Antibiotikumot, fájdalomcsillapítót természetesen kap. De mit se ér ilyen gyulladás ellen...)

febr. 5. 14:19
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
73%
40 es igazad van, itt a kerdezo stilusarol van szo aki osszefugg az alacsony intelligenciajaval, de akkor meg minek kerdez itt, vagy ha kerdez, akkor fogadja el, hogy vannak nala ertelmesebbek is.
febr. 6. 09:58
 42/61 A kérdező kommentje:

Na MOST beszéltem a gyerekorvossal (15-18-ig rendel ma).

Direkt rákérdeztem erre a fájdalomcsillapító mizériára.

Azt mondta,hogy a 4 órát próbáljuk tartani.

Ennyi. Ennyit erről!

Ja,és nem vagyok alacsony végzettségű. Nagyon nem... Nem is így fogalmaznék akkor...

De nem is ez a lényeg. Hanem az,hogy nem tömöm a gyereket gyógyszerrel nyakló nélkül, az orvos ellenében (!), mert a gyermek szervezete látja kárát.

(Kórházat is feleslegesen hoztatok fel, hiszen ott a sok gyógyszer okozta légzéskimaradás és egyéb mellékhatás sokkal könnyebben monitorozható,mint otthoni körülmények között.

A kérdést lezártam. Ti még vitázhattok,ha akartok,de azt hiszem, felesleges.

Nem azért tanul egy orvos (sőt,több) 5-6 évig orvosnak,hogy direkt ártson egy gyereknek.

A szülő meg nem orvos,hogy lássa,milyen hatással van a szervezetre a sok fájdalomcsillapító.

febr. 6. 15:33
 43/61 anonim ***** válasza:
63%
Te tényleg beteg vagy!!!!!
febr. 6. 17:11
 44/61 A kérdező kommentje:

43!

Vagy csak tájékozottabb a gyógyszerek hatásairól,mint itt a random Joli néni...

febr. 6. 17:44
 45/61 anonim ***** válasza:
De most őszintén, akkor minek írtál ki erről kérdést? Mégis milyen választ vártál? Nem baj, hogy betartod, amit az orvos utasítását. De akkor miért írtad ki a kérdést?
febr. 6. 17:54
 46/61 A kérdező kommentje:

Ha elolvasod a kérdést,akkor benne van. Gyógyszeren kívül kerestem más megoldást,ami segíthet.

Az egész megoldódott tegnap délelőtt 11 és délután 16 között. Addig volt durva a fájdalom.

Gondoltam, van valakinek tapasztalata,vagy valami ötlete vagy akármi..

De rájöttem,hogy semmi kb. A gyógyszereket nem lehet nyakló nélkül tömni,mint ahogy egyes szülők teszik. Nem véletlenül nem engedik az orvosok sem itt.

A negatív kritikákon csak nevettem. Nem ismertek engem, olyanokon mentem keresztül, amit sokan meg se gondolnának. Ennyi nem fog kiakasztani,hogy "alacsony végzettségű " meg ilyesmi. Kész röhej.

Mégha napokig szenvedett volna,megértem a felháborodást. De akkor meg ott is tartották volna a kórházban. Az errefelé könnyen megy nagyon.

Szóval ennyit akartam. De ez is totálisan felesleges volt. Inkább azokat a gyerekeket sajnálom, akiknek felír a doki 1 adagolással gyógyszert, a szülők (anyukák) meg tömik határ nélkül. És gondolom, gyógyulás után ellenőrző vérvétel nélkül. Biztos vagyok benne.

febr. 6. 18:11
 47/61 anonim ***** válasza:
50%

Münchhausen szindróma egy kis hipohondriával

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

febr. 6. 18:45
 48/61 anonim ***** válasza:
50%
Mi vérvételért mentünk a Heim Pálba de elzavartak, hogy ennyitől nem lesz a gyereknek semmi baja. A mentők is ezt mondták, hogy felesleges.... Az a baj, hogy nem érted, amit írunk. Ezt a gyógyszer dolgot NEM MI találtuk ki. Szóval hiába is írod a példáidat, nem a mi fejünkből pattant ki. Itt mindenki azt írja, hogy nem szabas EGYETLEN orvosnak hinni, mert bőven vannak begyepesedett, régimódi orvosok. A legtöbb az. Mi a tájékozódásról beszéltünk. Én pl csak akkor hiszek el egy orvosnak valamit, ha azt egy másik orvos is ugyanúgy mondja. Nem véletlen hívtam a Heim Pál után a mentőket. Az én gyerekemnek amúgy nagyon sokszor fülgyulladása van. Tömték antibiotikummal állandóan. De nem értettem egyet az orvosokkal! 4 orvoson voltam túl, mire az ötödik normális orvos volt és elmondta, hogy igazam van, erre nem kell antibiotikum. Ő megoldotta. Többet nem fájt a füle. Jó minden orvos? Minden orvos szavára hallgatni kell? Hát nem!
febr. 6. 18:49
 49/61 A kérdező kommentje:

48!

Miért írsz egyetlen orvost folyamatosan, mikor többször leírtam, hogy 3 orvos látta?

Direkt kötekedsz hamis információkkal?

febr. 6. 19:08
 50/61 anonim ***** válasza:
50%
Egy a lényeg hogy mi itt mind szarok vagyunk akik nem értenek a gyerekhez és a mi orvosaink is kóklerek!csak ő szuper és a 3 tagu orvosi csapata!!!!!
febr. 6. 19:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!