Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Lehet,hogy az inhalació...

Lehet,hogy az inhalació felerősiti a köhögést? Illetve 1 éves,most,hogy ilyen beteg folyton álmos,az normális?

Figyelt kérdés
ma 18:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy felerősíti. Hisz feloldja a letapadt váladékot. Ez az inhalálás lényege. Utána ki/fel kell köhögni, ki kell köpni, ez a gyomor miatt fontos. És sűrűn orrot kell fújni.

Eddig mit gondoltál, miért kell inhalálni? (Nem bántásból!)

ma 18:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Felhígítja a váladékot, így könnyebb kiköhögni és ez köhögési igert okoz. Szóval igen, felerősíti, de ez jó mert így könnyebben kijön aminek ki kell.

Az álmosság tipikus, és jó is ha többet alszik. Örülj neki, sajnos van gyerek aki csak nyuglődik és nehezen alszik ha beteg.

ma 19:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Mit gondoltam? Őszintén semmit,1x vittek gyerekként inhalálni..Mi most kezdjük használni
ma 19:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Normalis, persze.

Ha beteg vagyok, en is legszivesebben egesz nap csak agyban fekudnek es aludnek.

ma 19:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, ez az inhalalas lenyege!
ma 19:21
 6/6 anonim ***** válasza:
15 hónapos a fiam, nemrég volt beteg ő is, kb egész nap aludt volna. Normális, felnőttek is így pihenik ki a betegséget :) jobbulást, pár nap, és jól lesz szerintem!
ma 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!