Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Náthás köhög a 9hónapos...

Náthás köhög a 9hónapos kisbabám de normális ez?

Figyelt kérdés

Tapasztalatokra lennék kíváncsi. 9 hónapos kislányom 5napja hogy náthás és köhög. Voltunk orvosnál megnézetni de nem írt ki semmit csak otthoni házi praktikákat ajánlott. Az aggodalmam az hogy eléggé rosszul eszik. Szilárd ételt egyátálán nem, 90g (azt is 2 felé osztva) tasakos pürét igen. Ezzel még hogy nincs annyira étvágya azt mondom nincs gond de tápból is nagyon keveset. Jó ha egész napra megvan a 300ml de azt mondom hogy az még a jobbik eset. Bevan neki dugulva az orra és felköhögi ha többet eszik belőle. Kínálom őt vízzel sokat de 1-1 korty. Ez engem nagyon aggaszt. Tudom oké beteg majd ha jobban lesz fog tudni enni. De ez nagyon minimál szerintem. 1 egész napra elég lenne neki 1 pelus pisivel mivel olyan keveset iszik folyadékot így a pisi is kevés. Rettentően aggaszt. Kiszáradás jeleit nem látok rajta kutacsa rendben, szája nincs kiszáradva. Most mondjuk többet alszik de gondolom ez a betegség miatt van. Anyukák akinek volt ilyen nyugtasson màr meg valamivel hogy mikor megy át vagy épp hogy veletek is már fordult ilyen elő. Köszönöm :)

Egy aggódó anyuka.

tegnapelőtt 20:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Kevéssel hogy áll? Gyümölcs zöldség turmix vízzel, tejjel. Probálj kreatív lenni. Nálunk szereti a kicsi a levest meg a turmixokat is. Nekem is jobban csúsztak ezek betegen.
tegnapelőtt 20:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Nálunk is a húsleves megy betegen. :) Más nem igen.

Ha pár napig étvágytalan, az szerintem nem baj, de ha 2-3 nap után sem itatható, akkor mindenképpen vinném a dokihoz megint.

Nasivint adtál neki és próbáltad utána etetni?

tegnap 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!