Normalis, hogy igy reagal a gyerek?
Sziasztok! Majdnem 2 eves gyerekem most eloszor beteg igazan, nagyon taknyos, picit lazas.
De ami meglepo volt szamomra, hogy olyan alap dolgokat nem enged, mint pl orrcsepp beadas vagy arcmosas, orrtorles. Folyik az orra ezerrel, de uvolt, sikit, mintha nyuznam, amikor siman csak zsepivel meg akarom torolni neki. Maganak se hajlando megtorolni, kifujni se, pedig amugy amikor nem beteg, ezeket szokta csinalni csak ugy jatekbol 😅
Orrszivast meg se emlitem, katasztrofa.
Inhalalasnak is olyan uvoltes a vege, hogy en sirni igy meg soha nem is hallottam.
De gyogyszert se lehet beadni neki, szirupot nem fogad el, mondjuk meg a flamborin cseppet pudingban megette, de el nem tudom kepzelni mi lesz akkor, ha tenyleg valamilyen mas gyogyszert kell szednie, hogy adom be neki. Le kell nyomni a torkan? 😬
Nalatok ez hogy van? Nem igazan van mas gyerek a kornyezetunkben, igy nem tudom mennyire normalis.
Pánik hiszti.
Nincs más, mint türelem, következetesség, higgadtság, határozottság.
Üvöltsön, de az arcüreggyulladás, a takonyban úszás nem működik.
Ahogy nő, ez változni fog.
Kitartás.👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!