Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Meddig normális? Tapasztalatok...

Meddig normális? Tapasztalatokat szeretnék kérni, mert influenzában kezdő anyuka vagyok cserébe az aggódós fajtából. Kisfiam igazolt influenza vírusos. Szerda hajnaltól tegnap hajnalig nagyon lázas volt, ez elmúlt.

Figyelt kérdés
Tegnapra és az éjszakára maradt az erős köhögés. Ma reggel mikor lemászott az ágyról vissza is ment mert nagyon fájlalta a két vádliját. Hiába tettem le a földre nem állt meg csak mondta, hogy fáj, fáj. Inni ivott enni evett. Fáradt, de nem elesett. Meddig normális ez a lábfájás és mikor kell kórházba vinnem?
ma 09:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha délutánig nem javulna, egyáltalán nem áll lábra, én megnézetném inkább orvossal.

Akár szövődményes csípőízületi gyulladás is lehet, amit kezelni kell. Kislányomnál volt ilyen.

ma 09:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kisgyerekeknél sokszor nem releváns, hogy a lába melyik részét mutatja, és ki is sugározhat.
ma 09:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is délutánig várnék vele. Nekem felnőttként volt, hogy beteg voltam és nagyon fájtak a végtagjaim. A betegséggel együtt múlt el. A lányomnak amikor volt neki antibiotikumot adtak, de ő nagyon levert is volt hozzá. Ha a nap folyamán nem javul mindenképp nézesd meg, hátha tudnak rá adni valamit.
ma 10:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor ne várjam meg a holnapi rendelést? Közben felhivtam az ügyeletet, azt mondták ez normális és ha nagyon elesett lesz és nem iszik akkor vigyem be. Álmosnak álmos, de a köhögés miatt alig aludt. Tanácsukra fél órája adtam Flamborint
ma 10:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Én megvárnám a holnapot, ha nem nagyon elesett és már nem is lázas. Holnap is előbb telefonálnék a dokinak mi lehet ez és csak akkor vinném be, ha inkább ránézne. Rengeteg a beteg gyerek, nem hiányozna, hogy összeszedjen még valamit.
ma 13:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Elértem a gyerekorvosát. Azt mondta míg iszik nem kell bemenjünk
ma 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!