Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lettetek, vagy voltatok...

Lettetek, vagy voltatok influenzásak terhesen? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 08:03
 1/6 anonim ***** válasza:
szia en voltam tavaly telen!kicsit lazas voltam,akkor vettem be paracetamolt,sok teat ittam,pihentem es par nap alatt elmult!babonak semmi baja sem volt,o jo helyen tartozkodott...puszi
2009. okt. 16. 08:24
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem kezdődő megfázásom volt pár hete. Hőemelkedésre vettem be paracetamolt, torokra szopogatós tablettát, ittam a meleg teát, és minden nap bevágtam egy mézes citromot. Csírájában folytottam el a dolgot.
2009. okt. 16. 08:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia én januárban 22 hetesen voltam influenzás, minden tünet: hirtelen jött , magas láz, végtag fájdalom. Csak lázcsillapitot vettem be, meg sok tea, meg pihenés. Babám egészséges lett. Igazábol őket a láztól kell óvni! Ha tul vagy a 12 héten ne izgulj!
2009. okt. 16. 11:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Előttem szóló, és aki még nem töltötte be a 12. hetet annak mi a teendő? Szétparázom az agyam, már ki sem megyek itthonról!
2009. okt. 16. 12:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Én a nyáron beteg voltam, szerintem H1N1, akkor voltam a 21.héten. Semmilyen gyógyszert nem kaptam az orvostól, mert azt mondta, hogy terhesen ne szedjek semmit. Szerencsére lázam nem volt, mert az egyébként sosem szokott lenni. Tea, vitamin meg pihi és jól vagyunk mindketten. Sőt állítólag ez az új infulenza gyengébb lefolyású, mint a régebbiek; sokan észre sem veszik, hogy átmentek rajta. Uh no para, csak a legyengült szervezetűeknek árthat.
2009. okt. 16. 12:10
 6/6 anonim ***** válasza:
11.39es vagyok, az első 12 hét a legfontosabb a baba fejlődés szempontjábol, mert akkor a fertőzések ártHatnak a neki, de nem minden esetben.Ilyenkor sztem célszerű egy plusz ultrahang,de talán még az sem mert a 12 hetes kötelezőn ugy is kiderl van e baj. De az influenza nem nagyon jut át talán a magzatba. A lázra figyelj, ha van akkor azt csillapitani kell. De ne parázz , mert azzal is árthatsz.Ne menj tömegbe ha nem muszáj, a családod pedig ha lehet oltassa be magát, sztem ezekkel lehet csökkentni a fertőzés esélyét!
2009. okt. 16. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!