Nagyon megvagyok ijedve! Tapasztalatok! Oltás utáni láz vagy más (influenza) betegség? 39,5fokos láz.
10napja kapta a 15.havi oltást.ma d.u.39,5 volt a láza.vittük az ügyeletre kapott lázcsillapító szurit,és a doki szerint virus.a lázon kívül semmi baja.most a lázcsillapító szuri óta csak 37,2.étvágy ,kedve is jó.
ugye "csak" az oltás és nem influenzás?
Az ügyeles orvost kellett volna megkérdezni, ő jobban meg tudná mondani, mert ő látta a gyereked...
Ha holnap megint felmegy a láza, megint menjetek vele az ügyeletre!!!
köszi mindenkinek, az ügyeletes orvos azt mondta az oltások után 72órán belül jelentkezhet láz, ez nem az,hanem vírus.
viszont a saját háziorvosunk aki beadta a 15.havi oltást azt mondta a 8-10naptól lehetnek mellékhatások:láz,pötty,nátha,szemváladékozás...
akkor miért beszélnek el egymás mellett?akkor most 72 óra vagy 8-10nap?mert nagyon nem mindegy.
köszi mégegyszer és drukkoljatok.köszi
nyugodj meg, attól van. még náthás tüneteket is produkálhat.
az ügyeletes dokit meg személy szerint elküldeném a pics.ba. hogy mondhat ilyet? húúú de felhúztam magam. 72 óra, persze a diperte után, meg a nem kötelező oltások után. a mmr kissé más tészta ebőbl a szempontból...
21:21esnek is köszönöm,elolvastam a linket.
ismerősöm is aki az egészségügyben dolgozik,azt mondta hogy most mindenre az influenzát ráfogják,hogy fogyjon az oltás.
Szia! Lehet az oltástól, ebben biztos vagyok.Ám minél előbb keresd fel a gyermekorvosotokat, és kérj tőle labor vizsgálatot.Ez a legtisztább módja annak hogy megnyugodhass.(nem tudom ez megoldható -e a Hétvégén)Ha vírus, akkor a láz vissza fog térni amint múlni kezd a lázcsillapító hatása.Az este figyelni kell a kicsi lázát,ehhez elég a homlok puszi, és ha érzed hogy magas a láza,próbáld finoman ébresztgetni(lázasan aluszékonyak,de fontos hogy folyadék legyen a szerezetében).Itasd meg jó langyos teával vagy hűvös vízzel, és vissza az ügyeletre!Megfogják érteni,ez nem tréfa!...dönthetsz az otthoni láz csillapítása(borogatás,hűtőfürdő stb.)mellett is, az is lehet hogy holnapra kutya baja se lesz...
Ha gond nélkül átvészelte az éjszakát, szerintem hétfőn azért látogassatok el a dokitokhoz.Kitartás! Szép éjszakát nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!