Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Meddig tart ez a betegség?

Meddig tart ez a betegség?

Figyelt kérdés

Ma hajnalban lázas lett a 21 hónaposom

Reggel hányt

Azóta is volt láza

Alig tudom csillapítani

Gyerekorvos dedalone kúpot írt a hányás miatt és metamizoli kúpot.

Aztmondta ha rosszabbodik vigyük kórházba

Volt valakinek így a gyeremeke mostanában? Meddig tartott? Tudták csillapítani otthon?

dec. 6. 19:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem a lázcsillapítás a probléma 21 hónaposan - hacsak nem extrém magas - hanem a hányás, arra mondta az orvos, hogy kórházba kell vinni ha nem múlik, nem marad benn folyadék, mert kiszáradhat. Hány azóta többször is? Ha igen, sikerül közben innia kicsit?
dec. 6. 22:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Fiamnak októberben volt ilyen makacs hányós vírusa. Megjártuk a kórházat is (este 10 után nincs ügyelet, csak a gyerekosztály). Aztán mondták, hogy úgy látják, hogy amúgy ura vagyok a helyzetnek, meg látják, hogy tudom kezelni. És azt is, hogy ha gáz van, visszamegyünk. Így hazaengedtek, nem kellett bent maradni.

3 napig volt rosszul, utána mintha elfújták volna.

dec. 7. 06:54
 3/3 A kérdező kommentje:

Tegnap összesen 2x hányt

Ma már nincs láza

dec. 7. 10:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!