Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Lordestint lehet adni hetekig...

Andi0318 kérdése:

Lordestint lehet adni hetekig tartó orrdugulásra, náthára, ha az vírus miatt van, nem allergia miatt?

Figyelt kérdés
Sokáig elhúzódik a fiamnak az orrdugulás, kis náthával. Amikor lebetegedett, azt mondta, szedje a Lordestint. Mi erről a véleményetek?

ma 08:38
 1/8 anonim ***** válasza:
19%

Szerencsére a gyerkőcömnél nincs még ilyen tapasztalatom, de azt tudom, hogy én tavasztól őszig allergiás vagyok, és sosem használtak semmit ezek a vackok.

Szinte biztos, hogy én nem fogom feleslegesen ilyennel tömni a gyereket.

ma 08:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, én sem vettem meg, pedig mindig, ha vírussal megyünk, ezt mondja. Mint amikor kicsi volt, állandóan a Fenistil cseppet kellett adni. De nem allergia miatt van eldugulva az orra..
ma 08:52
 3/8 anonim ***** válasza:

2!

Barátnőmnek is a Fenistilt mondja mindig a gyerekorvosuk, pont a napokban jött szóba, és azt mondta, hogy az elején még próbálkozott, de már ő sem adja nekik.

Nem dönthetek helyetted, nem is mernélek arra bíztatni, hogy ne kövesd az orvos utasítását, ezért írtam, hogy ÉN nem adnám...

(Azért én is kíváncsi leszek a többi véleményre/tapasztalatra, van-e itt vajon olyan, aki használja, és ha hatott, honnan tudja, hogy nem csak az idő múlása gyógyította-e meg 🤔)

ma 09:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyelőre nem vettem én se, Sinupretet kap, hátha.
ma 09:09
 5/8 anonim ***** válasza:
75%

Nem azért kell adni.merf allergiás hanem mert összehuzza az ereketet és így a az orrnyálkahártya nem durranás be annyira hogy ne kapjon rendesen levegőt. A garat és orrmandulát is összehuzza

Azaz kiegészítő kezelésnek alkalmazzák

ma 09:30
 6/8 anonim ***** válasza:

A Sinupret még annyit se fog hatni...

5. válaszoló írta le helyesen.

Én adtam mindkét gyerekemnek, sőt én is szedem, ha náthás vagyok, nekünk hat, illetve próbáld ki az orrmosót, nagyon jó:

[link]

ma 10:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyetértek a hatossal. Mindenféle vacak helyett ormosás.

Persze ezt nem ajánlják,mert Magyarországon nehezen terjednek a jó és hasznos dolgok, de ez olcsó és hatékony. Sterimar és társai mind lehúzás.

ma 12:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Ó, köszönöm, ezt csak reklámban láttam. És nem kellemetlen használni? Hányszor kell egy nap?
ma 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!