Lordestint lehet adni hetekig tartó orrdugulásra, náthára, ha az vírus miatt van, nem allergia miatt?

Szerencsére a gyerkőcömnél nincs még ilyen tapasztalatom, de azt tudom, hogy én tavasztól őszig allergiás vagyok, és sosem használtak semmit ezek a vackok.
Szinte biztos, hogy én nem fogom feleslegesen ilyennel tömni a gyereket.

2!
Barátnőmnek is a Fenistilt mondja mindig a gyerekorvosuk, pont a napokban jött szóba, és azt mondta, hogy az elején még próbálkozott, de már ő sem adja nekik.
Nem dönthetek helyetted, nem is mernélek arra bíztatni, hogy ne kövesd az orvos utasítását, ezért írtam, hogy ÉN nem adnám...
(Azért én is kíváncsi leszek a többi véleményre/tapasztalatra, van-e itt vajon olyan, aki használja, és ha hatott, honnan tudja, hogy nem csak az idő múlása gyógyította-e meg 🤔)

Nem azért kell adni.merf allergiás hanem mert összehuzza az ereketet és így a az orrnyálkahártya nem durranás be annyira hogy ne kapjon rendesen levegőt. A garat és orrmandulát is összehuzza
Azaz kiegészítő kezelésnek alkalmazzák

A Sinupret még annyit se fog hatni...
5. válaszoló írta le helyesen.
Én adtam mindkét gyerekemnek, sőt én is szedem, ha náthás vagyok, nekünk hat, illetve próbáld ki az orrmosót, nagyon jó:

Egyetértek a hatossal. Mindenféle vacak helyett ormosás.
Persze ezt nem ajánlják,mert Magyarországon nehezen terjednek a jó és hasznos dolgok, de ez olcsó és hatékony. Sterimar és társai mind lehúzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!