Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Hogyan kell értelmezni a...

Hogyan kell értelmezni a gyerek fülészeti ügyeleti beosztást? Ha éjfél után érünk oda, akkor már a "másnapi" helyre kell mennünk?

Figyelt kérdés

Erre a táblázatra gondolok: [link]

Ma március 12-e van, és a Bethesda az ügyeletes. 13-án a Szent János. Kicsit életszerűtlen nekem, hogy éjfélkor a Bethesda ügyelet hazamegy, a Szent János meg kinyit.

márc. 12. 22:07
 1/6 anonim ***** válasza:
17%
NEm hazamegy, csak nem fogad több beteget.
márc. 12. 22:45
 2/6 Justinianus ***** válasza:
81%

"Kicsit életszerűtlen nekem, hogy éjfélkor a Bethesda ügyelet hazamegy, a Szent János meg kinyit."

Nem is mondott ilyet senki. Ügyelet a nappali rendelés végétől a másnapi kezdetéig tart.

tegnapelőtt 00:39
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Nyilván a következõ nap reggelén van a váltás, nem éjfélkor.
tegnapelőtt 03:37
 4/6 anonim ***** válasza:
16%
De napközben egyáltalán nincs ügyelet. Az eleve csak rendelési időn kívül értelmezhető. Akkor mikor váltanának reggel?
tegnapelőtt 06:35
 5/6 A kérdező kommentje:

Közben megtaláltam ezt:

[link]

De nem néztem meg éjfél után, hogy mit ad ki. Végülis szerencsére nem kellett mennünk sehova.

tegnapelőtt 07:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Na kipróbáltam, kiderült hogy 8-kor van a váltás. Ugyanis most 7:15-kor még a tegnapit adta ki (Bethesda) de az is ott volt hogy 8 után a János. Kár, hogy ezt máshova nem sikerült leírni, legalábbis én nem találtam.
tegnapelőtt 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!